07 / 07 / 2024

toki Şehitkamil Belediye projesi

toki Şehitkamil Belediye projesi

Şehitkamil Belediyesi Kasım toplantısı gerçekleştirildi. Meclis gündemini Umut, Beylerbeyi ve Karacaoğlan Mahallelerinde toplam 38 bin 119.38 metrekarelik belediye mülkiyetine ait alanın TOKİ aracılığıyla konut yapımı için değerlendirilmesi oluşturdu.

Şehitkamil Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 215 milyon TL'ye!

Gaziantep ili Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Münüfpaşa Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapılması işi ihale ediyor. İşte ayrıntılar...

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gaziantep'te 26.1 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Aydınlar ve Karacaoğlan'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 26 milyon 107 bin 350 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 1. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut , 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 22.08.2019!

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 22.08.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 2 bin 359 adet konut bulunuyor.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni kura çekilişi tarihi!

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni projesinde yer alan konutların kura çekilişi ileri bir tarihe ertelendi. 

TOKİ Şehitkamil 4. Etap başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Şehitkamil 4. Etap başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Şehitkamil 4. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil 4. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

toki Şehitkamil Belediye projesi Haberi

toki Şehitkamil Belediye projesi

Şehitkamil Belediyesi 2015 yılı Kasım ayı ilk birleşim toplantısı gerçekleştirildi. 11 gündem içi dört gündem dışı maddenin görüşüldüğü meclis toplantısına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlık etti. Gündeme alınan 10 madde oy birliği ile imar komisyonuna sevk edilirken dört madde ise oy birliği ile bütçe komisyonuna sevk edildi. TOKİ aracılığı ile Umut, Beylerbeyi ve Karacaoğlan Mahallelerinde mülkiyeti Şehitkamil Belediyesi’ne ait taşınmazların değerlendirilmesini içeren madde ise teklif karar çoğunluğu ile gündeme alındı. Seyrantepe, Beykent’te yapılan konutlara yoğun ilgi olduğunu ve belediye mülkiyetine ait arazilerin değerlendirilmesi izin TOKİ  ile görüşmelerin yapıldığını söyleyen Başkan Fadıloğlu, “TOKİ’nin özellikle Seyrantepe ve Beykent’te yapmış olduğu konutlara yoğun ilgi var. Arzı arttırmak adına konut taleplerimiz oldu ve TOKİ başkanlığı da uygun buldu.  Değerlendirilmesi düşünülen alanlar TOKİ...