30 / 04 / 2024

toki seyhan kıyıkent evleri

toki seyhan kıyıkent evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle Adana Seyhan'da Barış ve İsmetpaşa mahallelerinde gerçekleştirdiği Seyhan Kıyıkent Evleri Projesi'nde teslimler devam ederken 235 adet konut daha satışa çıkarıldı

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi 9 Mart'ta!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

İdlib'de iki belde 'yıkılmış kent' ilan edildi!

Suriye için yapılan Astana anlaşmalarına göre "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" içinde, Soçi mutabakatına göre de silahsızlandırılmış alanda bulunan iki belde, "yıkılmış kent" olarak ilan edildi.

7 Ağustos 2017 TOKİ İnançköy kura çekilişi!

TOKİ Çankırı İnançköy kura çekilişi 7 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ İnançköy kura çekilişi 7 Ağustos 2017!

TOKİ İnançköy kura çekilişi 7 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak. Proje 208 adet konuttan meydana geliyor.

İnançköy TOKİ AGG son başvuru tarihi!

TOKİ Çankırı İnançköy projesinde yer alan 363 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy son başvuru tarihi!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 131 bin 878 lira ile 157 bin 315 arasında değişiyor.

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy AGG başvuru dönemi başladı!

Çankırı Merkez İnaç Köy 571 Konut Projesi kapsamında Alt Gelir Grubu için TOKİ tarafından inşa ettirilmekte olan 363 konut için başvuru işlemleri bugün itibari ile başladı..

TOKİ'nin 10 yıllık konut üretim ortalaması yaklaşık 50 bin!

TOKİ tarafından 2016 yılında ihale edilen 64 bin konutun 47 bini, yani yaklaşık yüzde 74'ü, altı ve daha az katlı binalardan oluştu. TOKİ Başkanı Turan, "Bu kapsamda üç yıl içinde ihalesi gerçekleştirilen konut sayısı 93 bini geçmiştir" dedi.

Kadıköy Açık Akademi Kent Seminerleri başlıyor!

Kadıköy Belediyesi Akademi, “İstanbul Nereye?” üst başlığıyla, 8 haftalık kent seminerleri programı hazırlıyor. Programın 15 Mart-6 Mayıs tarih aralığında yapılması planlanıyor.

TOKİ Bünyan Tarım Köy Projesi'nde kuralar çekildi!

Bünyan ‘Tarım Köy Projesi’ konutlarında kura heyecanı yaşandı. Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde Tarım Köy Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

toki seyhan kıyıkent evleri Haberi

toki seyhan kıyıkent evleri

Seyhan Belediyesi'nin, Başbakanlık TOKİ işbirliğiyle Barış ve İsmetpaşa mahallelerinde gerçekleştirdiği Seyhan Kıyıkent Evleri Projesi'nin birinci etap birinci kısımda inşa edilen bin 398 konuttan bin 163'üne, evleri ve arsaları daha önceden kamulaştırılan hak sahiplerine teslim edilmesi süreci devam ediyor. Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Adana'nın ilk, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesinde 15 bin konuttan bin 398'inin bir yılda tamamlandığını...