29 / 04 / 2024

toki sivas konutları anahtar teslim ne zaman

toki sivas konutları anahtar teslim ne zaman

Sivas'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kılavuz Mahallesine yapılan 902 konutun anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Törene, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katıldı.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Sivas Yıldızeli alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Yıldızeli alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas 2020 kura çekimi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa sunuldu.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

TOKİ Sivas Merkez kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Sivas Yenimahalle başvuruları 22 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar 22 Nisan'da satışa çıkıyor.

TOKİ Sivas Koyulhisar başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Koyulhisar projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Sivas Yıldızeli başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yıldızeli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Sivas Divriği'de yuvaları ısıttı!

TOKİ'nin Sivas Divriği'de inşa ettiği konutlar sert geçen kış aylarında konut sakinlerine sıcak ve konforlu bir yaşam sunuyor...

TOKİ Sivas Akıncılar'da teslimler sona eriyor!

TOKİ Sivas Akıncılar projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Proje için en düşük taksit bedeli 297 TL olarak belirlendi.

TOKİ Sivas Yenimahalle kuraları çekildi!

TOKİ Sivas Yenimahalle Alt Gelir Grubu projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı. İşte TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları...

toki sivas konutları anahtar teslim ne zaman Haberi

toki sivas konutları anahtar teslim ne zaman

Sivas'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kılavuz Mahallesine yapılan 902 konutun anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Törene, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da katıldı. 


Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul'dan havayolu ile bir dizi temaslarda bulunmak üzere Sivas'a geldi. Bakan Yılmaz'ı Nuri Demirağ Havalimanı'nda, Sivas Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca ve partililer karşıladı. Bakan Yılmaz, daha sonra TOKİ tarafından Kılavuz Mahallesi'nde yapılan 902 konutun anahtar teslim törenine katıldı. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezimde gerçekleştirilen törene Bakan Yılmaz'ın yanı sıra, Sivas Valisi Alim Barut, Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın diğer il protokolü ve konutların hak sahibi vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bugün burada halka verilebilecek hizmetlerin...