16 / 05 / 2024

toki sivas yeni konut

toki sivas yeni konut

2017 yılında toplam 65 bin sosyal konutu dar gelirli ailelerle buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, bu konutların bin adedinin ise Sivas´a kazandırılmasının planlandığını söyledi

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

TOKİ Sivas Gürün 2023 projesinde son dakika! 206 yeni konut için tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Gürün 2023 projesinde 206 yeni konut yer alacak. Söz konusu proje 28 Nisan 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Sivas projesi için beklenen tarih geldi! 258 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 258 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Sivas projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Sivas Hafik 94 konut ihalesi 25 Ekim'de!

TOKİ Sivas'ta 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Yeni inşa edilecek projenin ihalesi 25 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle 762 konut ihalesi 15 Mayıs'ta!

TOKİ'nin Sivas Merkez Yenimahalle'de inşa edeceği 762 adet yeni konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Konutları'nın kurası çekildi!

TOKİ tarafından Sivas Merkez Yenimahalle’ de inşası devam eden 224 konutluk projede hak sahiplerinin yaşamlarını sürdürecekleri yeni yuvaları kura ile belirlendi.

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları yeni!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle'de inşa ettiği projenin kura çekilişi yarın gerçekleşecek. TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları yeni açıklandığında Emlakkulisi.com'da olacak.

Sivas Yeni Numune Hastanesi açıldı!

Temeli 2011 yılında atılan 700 yataklı olarak tasarlanan Sivas Yeni Numune Hastanesi'nin açılışı TBMM Başkanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla hastane konferans salonunda gerçekleştirildi.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları 2015!

Dün saat 10.00 itibariyle gerçekleşen TOKİ Bolu Yeniçağa Konutları kura çekilişi kapsamında 2+1 ve 3+1 konutlar için hak sahipleri belirlendi. İşte TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları 2015 detayları...

TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Bolu Yeniçağa'da yer alan 88 adet konut bugün kura yöntemiyle satışa sunuldu. Projede daire fiyatları 61 bin 915 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Bolu Yeniçağa kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Bolu Yeniçağa kura satışları 2015!

TOKİ Bolu Yeniçağa kura satışları 2015 kapsamında 88 adet daire satışa çıkarılıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 7 bin 430 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi nerede?

TOKİ Bolu Yeniçağa Konutları 75,87 ve 124,44 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruları sona eren projede 180 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekilişi nerede?

toki sivas yeni konut Haberi

toki sivas yeni konut

2017 yılında toplam 65 bin sosyal konutu dar gelirli ailelerle buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, bu konutların bin adedinin ise Sivas´a kazandırılmasının planlandığını söyledi


DAR GELİRLİYE MÜJDE


Toplu Konut İdaresi (TOKİ), değişen ve gelişen çizgisiyle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmaya 2017  yılında da devam edecek. TOKİ  Başkanı Turan Ergüt, “dar gelirliler için özel olarak yapılmış, sağlığa uygun, ucuz, küçük konut” olarak adlandırılan 65 bin sosyal konutu bu sene dar gelirli ailelerle buluşturmayı planladıklarını söyledi. Ev sahibi olma hayaliyle yanıp tutuşan dar gelirli vatandaşlar, Ergüt´ün yeni yıl  müjdesi niteliğindeki haberiyle umutlarını tazeledi.


SİVAS´A BİN KONUT İNŞA EDİLECEK


Türkiye´nin 7 coğrafi bölgesinde de inşa edilecek sosyal konutlardan aralarında Sivas´ın   bulunduğu İç Anadolu Bölgesi de önemli bir...