06 / 05 / 2024

toki sivritepe alt gelir başvuru şartları

toki sivritepe alt gelir başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe projesinde yer alan 284 konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Gölcük alt gelir TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi kapsamındaki konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Gölcük alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesinde yer alan 63 adet konut yarın satışa çıkıyor.

TOKİ Sivritepe alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Sivritepe alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 63 adet 2 oda 1 salon konuta yer veriliyor.

TOKİ Kocaeli Gölcük alt gelir başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi 19 Ağustos tarihinde satışa çıkıyor.

Gölcük Sivritepe alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Gölcük Sivritepe alt gelir başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe projesinde yer alan 284 konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir grubu kura çekimi!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir grubu kura çekimi Samsun Canik Hasan Doğan Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Projede 2+1 olarak dizayn edilen daireler satışa sunulacak.

Sur Yapı TOKİ ile alt ve orta gelirliler için konut üretecek!

Arazi maliyetlerinin hızla artması nedeniyle İstanbul çeperlerinde bile metrekare fiyatları 6 bin liraya dayandı. Sur Yapı Başkanı Elmas, ‘TOKİ’ sistemiyle entegre çalışarak orta ve alt gelir grubu için üretim yapabileceklerini söyledi.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar başvuru dönemi!

10 bin 039 TL peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Altındağ Başpınar TOKİ Evleri'nde 5 konut satılıyor. TOKİ Ankara Altındağ Başpınar başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ'den alt gelirli vatandaşlara özel fırsat!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yeni dönemde, konuta erişmekte zorlanan alt gelir grubundaki vatandaşlar ile emekliler için konut projeleri üzerinde çalıştıklarını söyledi.

TOKİ Konya Altınekin 204 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Konya ili Altınekin ilçesi 204 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'de gerçekleşecek.

TOKİ'den alt gelir grubuna 240 ay vadeli konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, katıldığı özel bir televizyon programında emekli vatandaşlara ve alt gelir grubuna yönelik konut projelerini anlattı.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap başvuruları bugün başladı. Ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunan projede 878,04 TL'lik taksitler ile daire sahibi olunabiliyor.

toki sivritepe alt gelir başvuru şartları Haberi

toki sivritepe alt gelir başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe projesinde toplam 284 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

2 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı TOKİ Sivritepe alt gelir grubu projesinin kura çekilişi 17 Nisan'da yapılacak.

Son başvuru tarihinin 22 Mart 2019 olarak belirlendiği Gölcük Sivritepe TOKİ projesinden yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

En düşük konut bedelinin 172 bin 766 TL, en yüksek konut bedelinin 241 bin 850 TL olarak belirlendiği proje için 180 ay ve 240 ay vade sağlanıyor.

Peşinat tutarlarının 20 bin 731 TL ile 48 bin 370 TL arasında değiştiği TOKİ Sivritepe projesi için ödenecek aylık taksit tutarları 575,89 TL'den başlıyor, 1.182 TL'ye kadar yükseliyor.