30 / 04 / 2024

toki soma 301 konut projesi

toki soma 301 konut projesi

MANİSA’nın Soma ilçesinde, kömür madeni faciasında ölen 301 madencinin ailesi için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) yaptırılan 301 konut inşaatı durdu.

TOKİ Soma'ya 301 konut yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), maden faciası sonucu 301 işçinin hayatını kaybettiği Manisa’nın Soma ilçesinde 301 konut inşa edecek. İhale 14 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ Aksaray projelerinin ihalesi yarın! 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projelerinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projelerde toplam 301 konut yer alacak.

TOKİ bu ildeki 301 yeni konut için düğmeye bastı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Yozgat'taki yeni projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yozgat 2023 projesinde toplam 301 konut bulunuyor.

TOKİ bu ilde tam 301 yeni konut inşa edecek! İhale tarihi açıklandı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Yozgat 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den o ile tam 301 yeni konut geliyor! Büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bir ilde daha 301 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

Manisa Soma TOKİ'de 240 ay taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Manisa projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Soma projesinde kaç adet konut yapılacak, Soma TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Soma 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yozgat Merkez'e 301 konut! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa etmek için start verdi.

TOKİ Yozgat 301 konut ihalesi 24 Haziran'da!

Dar gelirlileri uygun fiyatlarla konut sahibi yapan TOKİ, Yozgat Merkez'de hayata geçireceği 301 konutun ihalesini 24 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yozgat Merkez'de 301 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Gebze'ye 301 yeni konut müjdesi!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 1 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Yozgat Aşağınohutlu 301 konut ihalesi bugün!

Yozgat İli Merkez İlçesi Aşağınohutlu Mahallesi 301 Adet Konut ve 48 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

toki soma 301 konut projesi Haberi

toki soma 301 konut projesi


Soma’da, ölen 301 madencinin yakınları için inşa edilecek toplu konutlarla ilgili TOKİ çalışma başlattı. İhaleyi kazanan firma, duvar, sıva, dış cephe mantomala gibi işleri alt taşeronu Ravel Mühendislik firmasına verdi. 23 Temmuz’dan itibaren malzeme ve işçileri kendisi temin eden taşeron firma, geçen iki aya rağmen toplam 712 bin lira olduğu belirtilen alacağının ödenmemesi üzerine geçen perşembe gününden itibaren iş bırakma kararı aldı.


Şantiye alanında açıklama yapan Ravel Mühendislik Firması yetkilisi Suat Meydan, "Firma olarak burada bulunan bütün ağır iş makineleri ve malzemeyi inşaat sahasına getirdik. Ekibimizi de kendimiz oluşturduk. İki aydan beri yüklenici firma bana ödeme yapmıyor. Firma bana ödeme yapmayınca ben de yanımda çalışan işçilere maaşlarını veremiyorum. Bu arkadaşlarım 20 gün önce memleketlerine gitmek için firmalardan otobüs bileti ayırttırdılar.


Fakat...