02 / 05 / 2024

TOKİ soruları

TOKİ soruları

Seçimlerden sonra konut çalışmaları başladı. Emekliler ayda 250 lira taksitle ev sahibi olacak. Peki şartları neler? Nasıl alınacak? İşte bütün bu soruların cevapları...

2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ arsa projesine dahil olan vatandaşlar 2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? sorularına yanıt arıyor. İşte soruların yanıtı...

EYT ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevabı bu haberde! Okumadan geçmeyin!

Milliyet gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Cem Kılıç, 16 Ocak 2023 tarihli yazısında EYT ile ilgili akla takılan tüm soruları cevapladı.

TOKİ arsa kuraları belli oldu mu? 2023 il il arsa güncel kuralar hangi illeri kapsıyor?

Milyonlarca vatandaş "TOKİ arsa kuraları belli oldu mu? 2023 il il arsa güncel kuralar hangi illeri kapsıyor?" sorularını aratıyor. Peki, TOKİ arsa kura çekilişi ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ başvuru sonucunu nasıl öğrenirim? TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekilişleri hala devam ediyor. Kurada ismi çıkan vatandaşlar bazı sorularına yanıt arıyor. İşte o sorular ve yanıtları…

TOKİ peşinat soruları yanıt arıyor! TOKİ yüzde 10 peşinat ne kadar? TOKİ yüzde 10 peşinat ne zaman ödenir?

TOKİ peşinat soruları şu sıralarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinatların ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor. İşte onlardan bazıları ve yanıtları!

TOKİ 2022 taksit ödemeleri ne zaman başlıyor? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ sosyal konut projesi gündemi meşgul eden konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkan kişiler, peşinata dair sorular sormaktadır. İşte o sorular ve yanıtları…

TOKİ peşinat ne zaman ödenecek? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ peşinat soruları şu sırlarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinat sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

TOKİ’den ev çıktığını nasıl öğrenebilirim? TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut projesinde ismi çıkan vatandaşlar, TOKİ peşinat ödemelerine dair sorular sormaya başladı. İşte TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor? sorusunun yanıtı!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! İstanbul Başakşehir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri büyük bir merakla araştırılıyor. Özellikle İstanbul Avrupa Yakası kura çekiliş tarihlerinin ne zaman açıklanacağına dair her gün sayısız sorular yöneltiliyor. İşte detaylar!

TOKİ kura sonuçlarına nereden bakılır? TOKİ İstanbul Avrupa Yakası çekilişi ne zaman? Asil olarak hak sahibi ne demek?

TOKİ kura çekilişleri, başvuruda bulunan vatandaşların gündemini oluşturuyor. Bu konuda merak edilen kura soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilenler!

TOKİ iade paralarının sorgulaması devam ediyor! TOKİ para iadesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ para iadesi, kuralarda ismi çıkmayan vatandaşların araştırdığı konular arasındadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtlar!

İmar affına dair sorular yanıt buluyor! İmar affı ne zaman başlayacak? İmar affı kaç yılda bir çıkıyor?

İmar affı ülke gündeminde olan konulardan bir tanesidir. İmar affına dair pek çok sorular yanıt bulmayı bekliyor. İşte bu konuya dair sorulan sorular!

TOKİ sözleşmenin feshi halinde taksitler iade edilebilir mi?

TOKİ sosyal konut projelerinin kura çekilişleri gündemdeyken başvuru yapan kişilerin soruları da artmaya devam ediyor. TOKİ sözleşmesine dair de hak sahipleri birçok soru sormaktadır.

TOKİ soruları Haberi

TOKİ soruları

Seçimlerden önce Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun verdiği emekliye ucuz konut sözü yerine geliyor. Bunun için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) çalışmalarını hızla sürdürüyor. Milyonlarca emekli vatandaş en uygun taksitlerle ve en uzun vadelerle ev sahibi olacak. Başvurular için vatandaşların emekli olmaları yeterli olacak. Bunun için herhangi bir derneğe üye olmak da gerekmiyor. Ucuz ev için ne gerektiği 12 soruda toplandı. Okuyun siz de konut almak için başvurun. 



HANGİ İLDE KONUT ALABİLİRİM? 

TOKİ'nin web sayfasındaki Emeklilere Özel bölümünden, tüm illerdeki konut satışları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. 



HER İLDE BAŞVURU OLUR MU ?

Ucuz konutlar için ikamet ettiğiniz ya da nüfusa kayıtlı olduğunuz illerde başvuru yapabilirsiniz.



DERNEĞE ÜYE OLMAK ŞART MI? 

Başvuru için emekli derneklerine üyelik mecburiyeti bulunmamaktadır. 



ADIMA KAYITLI KONUT VARSA NE YAPMALIYIM? 

Başvuru sahibinin, kendisine, eşine ve velayeti...