05 / 05 / 2024

toki SPK binası ihalesi ne zaman

toki SPK binası ihalesi ne zaman

İstanbul ' da kurulacak Uluslararası Finans Merkezi ' nde inşa edilecek Sermaye Piyasası Kurulu ( SPK ) hizmet binasının ihalesi 14 Ekim ' de yapılacak...

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'nin varlık teminatlı menkul kıymet ihracına SPK'dan onay!

TOKİ, 2 milyon TL nominal tutara kadar, yurt içinde, halka arz edilmeksizin ihraç edeceği varlık teminatlı menkul kıymetlere ilişkin başvurusuna SPK onay verdi.

TOKİ'nin menkul kıymet ihracına SPK onay verdi!

TOKİ, 2 milyon TL nominal tutara kadar, yurt içinde, halka arz edilmeksizin ihraç edeceği varlık teminatlı menkul kıymetlere ilişkin başvurusuna SPK onay verdi.

TOKİ'nin 2 milyar TL'lik menkul kıymet ihracına SPK'dan onay!

TOKİ'nin Varlık Teminatlı Menkul Kıymet ihraç edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na ("SPK") yaptığı başvuru onaylandı.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarım ihalesi 8 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs'ta saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Hizmet Binası onarılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Hizmet Binasına ait Bakım Onarım İşi ihalesi 8 Mayıs tarihinde yapılacak.

toki SPK binası ihalesi ne zaman Haberi

toki SPK binası ihalesi ne zaman


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 3328 ada 8 no Tu parsele inşa edilecek SPK binası ihalesi, 14 Ekim 2014'te TOKİ'nin İstanbul Halkalı'daki binasında gerçekleştirilecek. SPK hizmet binası ihalesi. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış. Devir.  İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek. 

İhale, uluslararası bir ihale olmamakla birlikte yerli ve yabancı inşaat firmalarına ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere de açık olacak. Teklif dosyaları, en geç 14 Ekim saat 15.00"e kadar TOKİ İstanbul Hizmet Binasında İhale Komisyonu Başkanlığına teslim edilecek. 


Ticari...