17 / 05 / 2024

toki statları ihaleleri

toki statları ihaleleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı 'yla imzalanan protokoller kapsamında inşa edilecek Karşıyaka Stadı 'nın ihalesi 28 Ocak tarihinde, Göztepe Stadı 'nın ihalesi ise 29 Ocak 'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ statları 2016'nın en iyileri oldu!

TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.

Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihaleleri iptal edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka ve Göztepe statlarıyla ilgili açtığı davada ‘İptal’ kararı çıktı. Gerekçe olarak, stat yapılacak arazilerdeki mülkiyet sorunu, arazi birleştirme ve ayırma işlemlerinin tamamlanmaması gösterildi

Toki İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

Toki'nin web sayfasında yer alan bilgilere göre proje 1059 adet daireden meydana geliyor. İncek projesinin inşaatı haleden devam ediyor. Proje YDA ve Özkar tarafından hayata geçiriliyor.

Karşıyaka ve Göztepe statları için geri sayım başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), Karşıyaka ve Göztepe için İzmir’e inşa edeceği iki yeni stadyum için geri sayım başladı. Statları inşa edecek firmalarla sözleşme imzalandı....

TOKİ, Diyarbakır ve Batman'daki statların inşasına başlıyor!

TOKİ, Diyarbakır ve Batmanda inşa edeceği statların inşaatlarına başlıyor. TOKİ'nin inşa edeceği 33 bin seyirci kapasiteli stadyumla Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak.

TOKİ stadyumların inşaatına başlıyor!

Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak. Batman'da 15 bin seyirci kapasiteli stadyumla birlikte kapalı yüzme havuzu da inşa edilecek.

TOKİ'nin stat inşaatları devam ediyor!

TOKİ'nin stat inşaatları devam ediyor. TOKİ'nin inşa edeceği 33 bin seyirci kapasiteli stadyumla Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak

TOKİ Diyarbakır ve Batman'da stadyum inşaatlarına başlıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Diyarbakır ve Batman'da inşa edeceği stadyumlar için düzenlediği ihaleleri tamamlayarak inşaatlarına başlıyor.15 bin seyirci kapasiteli stadyumun yanında kapalı yüzme havuzu da inşa edecek...

TOKİ, Diyarbakır ve Batman'da stat inşaatlarına başlıyor!

TOKİ, Diyarbakır ve Batman stadyumlarının ihalelerini tamamlayarak inşaatlarına başlıyor. Böylece Diyarbakır, 33 bin kişi kapasitesiyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşuyor.

Şanlıurfa TOKİ Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda sıra gecesi düzenlendi!

Şanlıurfa Belediyesi Batıkent Mahallesi (Toki) Çok Amaçlı Konferans Salonunda sıra gecesi düzenlendi. Şanlıurfa Belediyesi Sıra gecesi ekibi tarafından düzenlenen programa yoğunluklu olarak, mahalle sakinleri ve gençler katıldı.

toki statları ihaleleri Haberi

toki statları ihaleleri


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir'de yapılacak 15 biner kişilik Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihale tarihlerini belirledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla imzalanan protokoller kapsamında inşa edilecek Karşıyaka Stadı'nın ihalesi 28 Ocak, Göztepe'ninki ise 29 Ocak'ta gerçekleştirilecek. 

Karşıyaka'ya stadyumla kamp eğitim merkezi ve il müdürlüğü hizmet binası da yapılacak. Statta, 158 kişilik loca, 881 kişilik VIP, 482 kişilik protokol, 813 kişilik basın ve 18 kişilik engelli tribünleri bulunacak. Göztepe Stadı'nın yapımında İzmir ikliminin genel özellikleri etkili olacak. 

Seyirci fuayeleri ve çimlerin doğal yollarla havalandırılması, ışık alması için cephelerde ve çatıda yarı geçirgen malzemeler kullanılacak. 


Ticari...