13 / 05 / 2024

toki suçıkan kura sonuçları 2018

toki suçıkan kura sonuçları 2018

Son başvuru tarihinin bugün olarak belirlendiği TOKİ Dinar Suçıkan projesinin kura çekilişi 12 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

TOKİ Başkanı'ndan son dakika açıklamaları

TOKİ sosyal konut ve arsa projesinde hem konuta hem arsaya başvurulabilir mi? Sonuç nasıl belirlenir? Şimdiye kadar kaç kişi başvurdu? Başvurular ne zaman sona erecek? Konut üretimleri başladı mı? Kura çekimi ne zaman? Temeller ne zaman atılacak? TOKİ Başkanı merak edilen soruları yanıtladı...

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Dinar Suçıkan kura çekilişi 12 Şubat'ta!

Son başvuru tarihinin bugün olarak belirlendiği TOKİ Dinar Suçıkan projesinin kura çekilişi 12 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan başvuruları başladı!

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 30 adet konut için başvurular bugün başladı.

Gaziantep Beykent TOKİ alt gelir kura sonucu!

Gaziantep Beykent TOKİ alt gelir kura sonucu açıklandı. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler için hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekilişi 22 Mayıs Cuma günü gerçekleşti. Aylık 626,28 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede 266 adet konut satışa sunuldu. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura sonuçları tam listesi...

2015 TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura sonucu!

2015 TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura sonucu açıklandı. Toplam 266 adet konutun satışa sunulduğu projede 110,35 metrekarelik 3+1 olarak tasarlanan daireler için hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Başkanı Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı Mehmet Turan Ergün, Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu. Ergün, projeyi yürüten firma yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Projenin Trabzon şehrine vizyon kazandıracağını söyledi.

2015 TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura listeleri!

Toplam 1.154 adet konutun kurayla satılacağı TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de başvurular sona erdi. Kura çekimi bugün yapılacak olan projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. İşte 2015 TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura listeleri...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de 10 bin 20 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Toplam 266 adet dairenin satışa sunulduğu projede başvurular sona erdi. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Beykent kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Alt gelir grubu kapsamında kurayla satışa sunulan TOKİ Gaziantep Konutları fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Beykent kura sonucu ne zaman açıklanacak?

toki suçıkan kura sonuçları 2018 Haberi

toki suçıkan kura sonuçları 2018


TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan projesinin kura çekilişi 12 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Son başvuru tarihinin bugün olarak belirlendiği projede 30 adet 2 oda 1 salon daire bulunuyor.

TOKİ Dinar Suçıkan projesinde yer alan konutlar için başvuruların 29 Ocak'ta başladı. Projedeki konutların brüt alanları 120,84 metrekare, net alanı ise 97,38 metrekare olarak belirlendi.
 

Suçıkan TOKİ projesinde konut fiyatları  237 bin 767 TL ile 269 bin 588 TL arasında değişiyor. Projede yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinat imkanı sunuluyor.

En düşük peşinat bedelinin 23 bin 776 TL, en yüksek peşinat bedelinin ise 67 bin 397 TL olduğu TOKİ Afyon Suçıkan projesindeki taksit tutarları bin 238 TL ile 2 bin 246 TL arasında farklılık gösteriyor.