13 / 05 / 2024

TOKİ Sungurlu 360 konut

TOKİ Sungurlu 360 konut

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih resmen geldi! Tam 360 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih resmen geldi... Sadece bir ilçede inşa edilecek olan tam 360 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın...

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den ayda 360 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! 

TOKİ, ülke genelinde birçok ilde dar gelirli vatandaşlar için ucuza konut satışı yapmaya devam ediyor. Kurumsal internet sitesinden yayınlanan ilana göre; satışta olan evler için aylık taksit tutarı 360 TL'den başlıyor. 

TOKİ Niğde'de 9 bin 360 konut inşa etti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla Niğde'de bugüne kadar 9 bin 360 konut projesini hayata geçirdiklerini ve hak sahiplerine teslim ettiklerini ifade etti..

TOKİ Çorum Sungurlu'da 198 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan ve daha önce ihalesi iptal edilen Çorum Sungurlu Kapıkaya Mahallesi 198 konut projesinin ihalesi 27 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Çorum Sungurlu ve Boğazkale 198 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesinde ve Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesinde toplamda 198 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Çorum Sungurlu Kapıkaya 120 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

TOKİ'nin Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesi'nde hayata geçirdiği 120 adet konut ihalesi 23 Şubat'ta yapılacak.

TOKİ Çorum Sungurlu ve Boğazkale 198 konut ihalesi 20 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesinde ve Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesinde toplamda 198 konut inşa edecek.

Mehmet Ergün Turan'dan Tarlabaşı360'a ziyaret!

TOKİ Başkanı Turan, kentsel yenileme projesi Tarlabaşı360’ı yerinde inceledi. Ergün, “Eğer bu işe girilmemiş olsa şehrin merkezinde burası bir çöküntü alanı olarak kalacaktı. Buna cesaret edenleri tebrik ediyorum. Burası çok zor bir projedir” dedi.

TOKİ Ordu Mesudiye'de 360 TL taksitle!

TOKİ Ordu Mesudiye'de 360 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Daire fiyatlarının 85 bin 236 TL'den başladığı projede 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Sungurlu'da Akçakent ve TOKİ konutlarına köprü!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü yapıldı. 12 metre uzunluğundaki köprüyü belediye yaptı.

Tarlabaşı 360 'ta 6 bin 500 dolara! 24 ay 0 faiz!

Tarlabaşı 360 'ta 5 adet rezidans bloğu, 2 adet konut bloğu ve 2 adet ofis bloğu bulunuyor, projede metrekare birim fiyat 6 bin 500 dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişiyor...

TOKİ Sungurlu 360 konut Haberi

TOKİ Sungurlu 360 konut

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ Başkanlığı’nca Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut yapılacağını duyurdu.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Sungurlu halkına müjdeyi Twitter'dan yaptığı paylaşımla verdi.

Kaya, yaptığı açıklamada, Bahçelievler Mahallesi Manastır Tepesi’nin alt tarafında bulunan 154 dönüm araziye TOKİ tarafından 360 adet konut yapılacağını bildirdi.

Kaya,"Sungurlu ilçemizin Bahçelievler Mahallesi, Manastır Tepesi’nin alt tarafında bulunan araziye TOKİ tarafından 360 adet konut yapılıyor" diye müjdeledi.

Habercim19'da yer alan habere göre, Sungurlu’ya 3. Etap TOKİ konutlarının yapılacağını ve bu konutların yüzde 70’inin 2 oda 1 salon, yüzde 30’unun ise 3 oda 1 salon olacağını ifade etti.

Ayrıca Kaya, konutların yapılması için TOKİ’de işlemlerin tamamlandığını ve Belediye Meclisi’nin imar değişikliği yapmasından sonra ihaleye çıkacağını belirtti. Kaya, konuyu yakından takip ettiğini...