24 / 07 / 2024

toki sürsürü teslim tarihleri

toki sürsürü teslim tarihleri

Elazığ Sürsürü İmar Hak-Sen 484 konut Konut Projesi kapsamındaki 484 adet konutun teslim işlemleri gerçekleşiyor.

Renault'da sıfır arabada 400 bin TL peşin ödeme dönemi başlıyor! 

Sıfır kilometre araba alacaklar için otomobil firmalarının sundukları son fırsatlar duyuruldu. 400 bin TL peşin parası olanlara Renault anahtar teslim sıfır kilometre araba satıyorlar.

Büyükyalı’da yüzde sıfır faiz ile hemen teslim fırsatı!

Özak GYO tarafından inşa edilen Büyükyalı projesinde sıfır faiz hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Ford’dan sıfır araçta anahtar teslimli kampanya!

Ford’dan 387 bin Türk Lira peşinat ile sıfır araç teslim kampanyası başladığı duyuruldu. Marka, sıfır kilometre araç satın alma düşüncesinde olan vatandaşlara, mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerine sunulan imkanlardan faydalanmak istiyorlar. Ford, cazip ödeme seçenekleri ile  sıfır kilometre

Nissan'da sıfır otomobilde 250 bin TL indirim fırsatı!

Nissan Türkiye’nin cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran aralık kampanyaları dikkati çekiyor. Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250 bin TL fiyat desteği ile alıcılarını bekliyor.

Tesla'da hemen teslim sıfır araçlara 250 - 300 bin TL'lik şok indirim!

Türkiye'de elektrikli otomobil satışlarının zirvesine oturan Tesla, hemen teslim edilebilecek modellerinde büyük indirime gittiğini duyurdu. Tesla'da hemen teslim sıfır araçlara 200 bin ve 431 bin TL'lik şok indirim...

Sıfır araç bekleyenlere kötü haber! Teslim alamadan zam geldi! Peki fiyatlar ne kadar arttı?

Döviz kurundaki yükseliş otomobil piyasasına yansıdı. Ön ödeme yaparak sıfır araçlarının gelmesini bekleyen vatandaşlar, aracı teslim alamadan zamla karşılaştı. Fiyatlarda yüzde 3 ila 8 arasında zam gelirken, yaşanan fiyat artışı üst segment araçlarda 150 bin TL'ye kadar çıktı.

TOKİ Sivas Sızır’da 240 taksitle ucuz konut!

Aylarca duyurular yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Sızır projesi…

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konutlar için maaş sınırı belli oldu! İşte TOKİ sosyal konut projesine dair son gelişmeler!

TOKİ vasıtası ile 81 ilde hayata geçecek sosyal konut projelerinin detayları ortaya çıkmaya başladı. TOKİ sosyal konut projesinde en çok araştırılan konu başvuru şartı olan maaş sınırı yanıt buldu.

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

Elite Concept projesinde 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’ de konumlanan projesi Elite Concept’te yeni bir kampanya başlattı. Tapusu hazır ve hemen teslim Elite Concept’te 36 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, kişiye özel ödeme planı da uyguluyor.

toki sürsürü teslim tarihleri Haberi

toki sürsürü teslim tarihleri


Elazığ Sürsürü İmar Hak-Sen 484 konut Konut Projesi kapsamındaki 484 adet konutun teslim işlemleri gerçekleşiyor.


Teslimler 23 Aralık 2016 – 02 Ocak 2017 tarihleri arasında ekli program çerçevesinde projenin müşavir firması BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş. tarafından Elazığ Sürsürü 484 konut Projesi şantiyesinde gerçekleştirilecek.


Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor;

•Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),

•Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin haksahibinde bulunan nüshası,

•Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,

•KDV tutarının yatırıldığına dair belge veya fatura.

•Doğalgaz abone bağlantı ve güvence bedelinin yatırıldığına dair ödeme dekontu