25 / 07 / 2024

TOKİ taşınmaz açık artırması

TOKİ taşınmaz açık artırması

TOKİ'nin muhammen bedel toplamı 8 milyon 150 bin 341 TL olan 90 adet gayrimenkul yüzde yüzde 43 artışla 11 milyon 687 bin TL’den işlem gördü.

TCMB Mart 2023 ödemeler dengesi verilerini açıkladı: Mart'ta cari açık 4.5 milyar dolar oldu!

Cari işlemler dengesinin, mart ayında 4.48 milyar dolar açık verdiği açıklandı. İşte TCMB tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

1 Mayıs'ta bankalar açık mı, kapalı mı? Pazartesi günü bankalar çalışıyor mu? 

1 Mayıs, Dünya İşçi Bayramı olarak kutlanan bir gün. Bu nedenle, birçok işyeri ve kuruluş tatil yapıyor. Bu tatil nedeniyle bankaların açık olup olmadığı konusunda birçok kişi merak ediyor. Peki, 1 Mayıs'ta bankalar açık mı?

1 Mayıs’ta kargolar çalışıyor mu? 1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?

1 Mayıs bu yıl hafta içine denk gelmesinden dolayı; “1 Mayıs’ta kargolar açık mı? 1 Mayıs’ta noterler açık mı, çalışıyor mu?” soruları sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Yılbaşında eczaneler açık mı? 31 Aralık'ta eczaneler açık mı kapalı? 31 Aralık’ta eczaneler çalışıyor mu?

Yılbaşında eczaneler açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta eczaneler kaça kadar açık?

ABD'nin omzundaki dolar yükü artık taşınmaz halde! Fatura ağır olacak

Batı ülkeleri, ABD’nin enflasyonu düşürmek için izlediği agresif faiz politikasının ağır sonuçlarını masaya yatırdı. ABD'nin omzundaki dolar yükünün artık taşınmaz hale geldiği belirtildi.

TOKİ Tekirdağ Çorlu projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorlu projesinde yer alan 73 adet konut 21 Mart'ta satışa çıkıyor. 

TOKİ Kırıkkale Delice projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar 21 Mart 2022 tarihinde satışa çıkıyor. 

TCDD 1250 taşınmazı değerinden düşük bedelle kiraya verdi iddiası!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın zararı dört yılda 11 milyar 174 milyon TL'yi aştı. Ayrıca, 1250 taşınmazın düşük bedellerle kiralanarak kurumun zarara uğratıldığı belirlendi. 

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ açık artırmayla onlarca konut ve iş yerini satıyor!

TOKİ bazı illerde konut ve iş yerini açık artırmayla satışa sunacağını internet sitesinden duyurdu. Hemen teslimli olarak satışa sunulan projelerde; Taşınmazlar mevcut durumu ile satışa sunulan, alıcılar taşınmazı görmüş, beğenmiş ve kabul edilecek.

TOKİ Kayseri Tomarza projesi 23 Mart'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Tomarza projesi 23 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan 4 adet konut 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

TOKİ taşınmaz açık artırması Haberi

TOKİ taşınmaz açık artırması

Turyap, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ)’nin mülkiyetindeki 28 ilde 290 iş yeri ve 3 ilde 4 konutu açık artırma yöntemi ile satışa çıkardı. 


Muhammen bedel toplamı 8.150.341 TL olan 90 adet gayrimenkul yüzde %43 artışla 11.687.000 TL’den işlem gördü. 


Ankara, Adana, Trabzon, Adıyaman, Amasya, Bitlis, Bursa, Giresun, İstanbul, Kırşehir, Şanlıurfa’daki gayrimenkuller için teklif alındı. 


Müzayedenin en çok ilgi görenleri Bitlis Merkez’deki iş yerleriydi. %25 peşin 120 ay vade ile satılan iş yerleri %200 oranlarında artış gösterdi. Bitlis Merkez’de 61 adet iş yeri teklif aldı.  


Teklif alınmayan gayrimenkullere 25 Nisan 2017 mesai bitimine kadar Turyap üzerinden teklif verilebilecek.


TOKİ müzayedelerinde alıcılara kolay ödeme seçenekleri ve uygun vadelerle taksit imkanları sunuluyor. Alıcılar, konutları %12 peşin, 180 aya varan vade seçenekleri; iş yerlerini ise %25 peşin...