27 / 04 / 2024

toki taşınmaz ihalesi

toki taşınmaz ihalesi

TOKİ İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137’si iş yeri 45’i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor...

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Yatırımcılar dikkat! Batman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nün 160 taşınmaz ihalesi 9 Ocak’ta!

Batman'da 160 adet taşınmazın irtifak hakkı tesisi ihalesi yayımlandı. Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı lisanssız elektrik üretim tesisi yapılması ihalesi 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Ankara'da taşınmazın özelleştirme ihalesi için görüşmeler yapıldı! 

Ankara'da bir taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai görüşmeler yapıldı. 

Naksan Plastik'in Yenibosna'daki taşınmaz ihalesi 6 Temmuz'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Avrupa Yakası Yenibosna'daki taşınmazı ve muhdesatının satışına ilişkin ihaleyi 6 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

AOÇ, Yenimahalle'deki depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 3596 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

Yalova'daki 3 taşınmaz için özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi!

Yalova merkezde 3 taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

AOÇ, depo olarak kullanılan taşınmazını yeniden kiraya veriyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ) 1. Derece Doğal ve Tarihi Sit Alanı içindeki 1412 metrekarelik taşınmazı için kiralama ihalesi düzenliyor.

Niğde'deki iki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

 Niğde'de, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı iki ayrı taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı.

Bodrum'daki taşınmazın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Maliye hazinesine ait Muğla'nın Bodrum ilçesindeki taşınmazın özelleştirme ihalesi gerçekleştirildi.

Üzerinde taşınmaz kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilirler mi?

Üzerinde taşınmaz kaydı olanlar, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesi ile inşa edilen alt gelir projelerinden ev alabilirler mi? İşte çok merak edilen o sorunun yanıtı...

Üzerinde taşınmaz kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilir mi?

TOKİ tarafından Türkiye'nin dört bir yanında inşa edilen muhteşem konutlar ev sahibi olmak isteyenlerin hayallerini süslüyor. Peki üzerinde taşınmaz kaydı olanlar TOKİ'den ev alabilir mi?

İzmir Seferhisar'da 15,3 milyon TL'ye taşınmaz satılıyor!

İzmir Seferhisar'da yer alan taşınmaz 15 milyon 350 bin TL'ye satılıyor. Seferihisar Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

toki taşınmaz ihalesi Haberi

toki taşınmaz ihalesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. İdare,  İstanbul  , Ankara, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Kayseri ve Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137’si iş yeri 45’i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. Açık arttırma yöntemi ile satışı yapılacak taşınmazlar 240 aya varan vadelerle alıcıya sunulacak. Trabzon’un yeni cazibe merkezi Zağnos Vadisi’nde 13, Zağnos 3. Etap’ta 5 işyeri olmak üzere Trabzon’da 24 işyeri yatırımcıya sunulacak. 


21 Ağustos 2014’de (bugün) düzenlenecek açık arttırmada satışa sunulacak konutlar, “Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray Ankara, Balıkesir, Bolu, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Takirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak illerinde...