09 / 05 / 2024

TOKİ Taşkesti satılık işyeri

TOKİ Taşkesti satılık işyeri

Mudurnuya bağı Taşkesti beldesinde TOKİ tarafından yapılan dükkanlar ihale ile satışa çıkarıldı. TOKİ tarafından duyurulan ilanda şöyle denildi: Toplam 182 adet taşınmaz, 21 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek

Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil fiyatlarında düşüş devam ederken, Türkiye’de ilk kez satılık vasıta ilan sayısı 1 milyona yaklaştı. 

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Muğla Milas'ta 14,2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Milas Belediye Başkanlığı satılık 5 arsayı 14 milyon 232 bin 304,8 TL'den satışa sunuyor. İhale konusu taşınmazların satış işlemi işinin ihalesi 8 Haziran 2017 Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık!

Daire alanlarının 82,31 metrekareden başladığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde toplamda 377 adet konut satışta. TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık!

Aylık taksitlerin 350 TL olarak belirlendiği TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta toplamda 56 adet daire emekliler için satışta. TOKİ Emekli Aksaray Güzelyurt Evleri satılık kura çekimi 13 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık!

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri satılık daireler için kura çekilişi 12 Mayıs 2016'dır.

Malatya Beydağı TOKİ satılık daire!

Toplamda 377 adet konutun satışta olduğu TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuruları başladı. Malatya Beydağı TOKİ satılık daire için ödemelere göre 144 aya varıncaya kadar vadelendiriliyor.

TOKİ Ordu Mesudiye satılık ev fiyatları!

TOKİ Ordu Mesudiye satılık ev fiyatları 97 bin 227 TL'den başlıyor. Aylık 688,69 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 15 adet konut açık satış usulüyle satışa sunuluyor.

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. 10 bin 240 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

TOKİ Taşkesti satılık işyeri Haberi

TOKİ Taşkesti satılık işyeri

TOKİ tarafından duyurulan ilanda şöyle denildi: "İdaremiz mülkiyetinde bulunan 137 adet işyeri ile 45 adet konut olmak üzere toplam 182 adet taşınmaz, 21 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa sunulmuştur. 



Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankalar tarafından yetkilendirilmiş şubeler aracılığı ile kabul edilecektir. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde müzayedenin yapılacağı salon önlerinde kurulacak stantlarda ve Banka şubelerinde başvuru kabul edilecektir. Satış işlemlerine yönelik tanıtım ve satış organizasyonu hizmetleri Turyap A.Ş (Tel: 444 2 780 /www.turyap.com.tr) tarafından yerine getirilmektedir." 



Bolu...