05 / 05 / 2024

toki Taşova evleri

toki Taşova evleri

Amasya’nın Taşova ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek konutların müracaatları başlıyor.

Amasya Taşova için acele kamulaştırma kararı!

Amasya ili Taşova ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

TOKİ Amasya Taşova projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Amasya’nın Taşova ilçesinde hayata geçirilecek projenin ihalesi yapıldı.

TOKİ Amasya Taşova 158 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Taşova İlçesi 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Taşova köy konağı hizmete açıldı!

Taşova Belevi Mahallesi'nde köy konağı hizmete açıldı. AK Parti Amasya Milletvekili Çilez, "Emeği geçen tüm çalışanlara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi...

Taşova'da TOKİ müracaatları başlıyor!

Amasya’nın Taşova ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek konutların müracaatları başlıyor.

Taşova TOKİ Konutları'nda inşaat başlıyor!

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçeye kazandırılan konutlarının yapılması için çalışmalara başladıklarını dile getirdi. 

Taşova İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşova İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hasan Taşova tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Çeşme Evleri sorunu TBMM'ye taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, TOKİ'nin Çeşme konutlarının fiyatlarının yüksek olduğu iddialarını TBMM'ye taşıdı.

TOKİ Konya Taşkent Evleri kura çekimi!

TOKİ'nin Konya Taşkent Toplu Konut Uygulaması projesi kapsamında stoklarda yer alan 20 adet konut kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Konya Taşkent Evleri kura çekimi ne zaman?

Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir Evleri başvuru!

Toplam 21 adet konutun satışta olduğu projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Edirne Süloğlu TOKİ Alt Gelir Evleri başvuru...

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvurusu!

TOKİ Ordu Mesudiye Evleri başvurusu 8 Ağustos'ta başladı ve devam ediyor. Projede 12 adet konut satışta.

Özyurtlar İnşaat, Taşova Hentbol Spor Kulübü'ne sponsor oldu!

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden ayrıca bu sezon Avrupa Challenge Kupası'nda ülkemizi temsil edecek Taşova Hentbol Spor Kulübü'ne Özyurtlar İnşaat forma reklam sponsoru oldu.

toki Taşova evleri Haberi

toki Taşova evleri

Amasya’nın Taşova ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek konutları için başvuru dönemi başlıyor.

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, "Uzun uğraşılarımız neticesinde TOKİ nezdinde yapılan girişimlerimizin olumlu sonuçlandığını müjdelemek istiyorum. İlçe halkımıza söz verdiğimiz projelerden birini daha gerçekleştiriyoruz” diye açıklama yaptı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 136 adet 2+1 ve 80 adet 3+1 olmak üzere toplam 216 daire için başvuruların 25 Temmuz–14 Eylül tarihleri arasında İmar İşleri Müdürlüğüne yapılacağını dile getiren Öztürk, "Dar ve orta gelirli vatandaşlarımızın öncelikli olarak yararlanacağı TOKİ evlerinin Taşova halkına hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.