03 / 05 / 2024

Toki tavşanlı Ömerbey Mahallesine Yapılacak

Toki tavşanlı Ömerbey Mahallesine Yapılacak

Son günlerin en çok merak edilen konusu olan Toki konutları hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ''Ömerbey Mahallesinde 250 Dönümlük Araziyi 1000 konut yapılması için TOKİ'ye vereceğiz'' dedi.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 303 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini 2 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfalılara büyük müjde! 603 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da inşa edeceği 603 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 1.453 konutluk 3 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 1.453 konutluk 3 yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 409 konutluk yeni proje müjdesi! 

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 409 konut ve 5 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfalılara büyük müjde! Tam 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa projesinde 603 konut yer alacak. Şanlıurfa TOKİ projesinin ihalesi 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 441 konutluk yeni proje! Sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 441 konutluk yeni proje inşa edecek.

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 22 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Toki tavşanlı Ömerbey Mahallesine Yapılacak Haberi

Toki tavşanlı Ömerbey Mahallesine Yapılacak

Son günlerin en çok merak edilen konusu olan Toki konutları hakkında açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ''Ömerbey Mahallesinde 250 Dönümlük Araziyi 1000 konut yapılması için Toki'ye vereceğiz'' dedi.  Tavşanlı’da merakla beklenen TOKİ konutları konusunda açıklamalarda bulunan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler geniş bir çalışma yürütüldüğünün müjdesini verdi.


Toki Ömerbey Mahallesine Yapılacak

Ömerbey Mahallesi’nde 250 dönüm araziye 1000 konutluk talepte bulunduklarını kaydeden Başkan Mustafa Güler, toplumun her kesimini düşünerek proje hazırlanacağını söyledi. Güler ”Ankara’da TOKİ ile Tavşanlı’da Ömerbey Mahallesi’nde konut oluşturulması için bir araya geldik. Kentsel dönüşümde TOKİ ile iş birliği yapmak istiyoruz. 250 dönümlük alana 1000 konutluk talebimiz oldu. Bu anlamda son zamanlarda Tavşanlı’da sıklıkla gündeme gelen ve hükümetimizin bir politikası haline gelen emekliler konusu da var. Biz alanı...