30 / 04 / 2024

toki teslim süresi

toki teslim süresi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı satışa çıkardığı konutların teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Temmuz ayında 878 konutu teslim edecek olan TOKİ, ayrıca Ağustos ayında 1.462 konutu kurayla satacak...

TOKİ konutları ne kadar zamanda teslim edilir?

TOKİ' nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılıyor. Peki, TOKİ konutları ne kadar zamanda teslim edilir?

Bakan Vedat Işıkhan duyurdu! 8 ilde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresi uzatıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, depremden etkilenen illerde çalışma hayatını kolaylaştırmak için işverenlerin ve çalışanların yanında olmaya devam ettiklerini açıklayarak,  "8 ilimizde prim ve hizmet belgelerinin teslim süresini uzatıyoruz" ifadesini kullandı.

TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresinin uzatılıp uzatılmayacağını açıkladı. Peki TOKİ 2022 sosyal konut başvuru süresi uzatılacak mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

TOKİ Antalya Turizm Konutları'nda başvuru süresi uzatıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 606 TL taksitle turizm çalışanlarına ev imkanı sunduğu ‘Turizm Çalışanları Toplu Konutları’ başvuru süresi 31 Ekim tarihine kadar uzadı. 

TOKİ Yozgat Akdağmadeni'nde başvuru süresi uzatıldı!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan konutlar için başvuru süresi 28 Eylül'e kadar uzatıldı.

Niğde TOKİ Konutları'nda teslim süreci başladı!

NİĞDE Belediyesi’nin TOKİ ile birlikte sürdürdüğü Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri kura ile belirlenen 246 konutun anahtar teslim süreci başladı.

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru süresi uzadı!

TOKİ ve İvrindi Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle hayata geçirilen TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru süresi uzadı...

Aksaray Güzelyurt TOKİ Evleri başvuru süresi!

Aksaray Güzelyurt TOKİ Evleri başvuru süresi 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Kura yöntemiyle emeklilere özel satışa çıkarılan projede daire fiyatları 105 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar başvuru süresi!

TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar başvuru süresi bugün başlıyor. Yüzde 15 peşinatta kalan tutar için 108 ay vade uygulanan projede 3 oda 1 salon daire açık satışa çıkarılıyor.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuru süresi!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap başvuru süresi 22 Şubat 2016 tarihinde başlıyor. Açık satış usulüyle satışa çıkarılan projede yüzde 10 peşin ödemelerde kalan bedel 120 ay taksitlendiriliyor.

Siirt Merkez TOKİ Evren Mahallesi başvuru süresi!

Siirt Merkez TOKİ Evren Mahallesi başvuru süresi 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Açık satış usulüyle 118 adet konutun satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler 607 TL'den başlıyor.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuru süresi!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuru süresi 18 Şubat 2016 Perşembe günü başlıyor. Yüzde 10 peşinatta kalan bedelin 108 ay vadelendirildiği projede 3+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Siirt Evren Mahallesi Evleri başvuru süresi!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi Evleri başvuru süresi 18 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlıyor. Açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan projede 607 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazar Karapınar başvuru süresi!

TOKİ Eskişehir Odunpazar Karapınar başvuru süresi bugün başlıyor. Dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı projede yüzde 10 peşinatta kalan bedel için 96 ay vade uygulanıyor.

toki teslim süresi Haberi

toki teslim süresi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kura ya da başvuru önceliğine göre satışa sunduğu dairelerin teslimlerine devam ediyor. Temmuz ayında toplam 878 konutun teslimini yapacak olan TOKİ, projelerine hız kesmeden devam ediyor.


Ağustos ayında 1.462 adet konutu kurayla satacak olan TOKİ, alt gelir grubuna, emeklilere ve orta gelir grubuna özel konut üretmeye devam ediyor. İşte TOKİ'nin bu ay teslimlerini gerçekleştireceği projeleri...


1-) Bolu Yeniçağ'da 227 konut

TOKİ Bolu Yeniçağ'da ürettiği 227 konutun teslimlerine 27 Haziran'da başladı. Bu son bulacak olan teslimler planlamaya uygun olarak yapılıyor. 


2-) Gaziantep Şahinbey Güzelvadi 27 konut

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesindeki 27 konut için teslimler 19 Temmuz'da başladı ve 19 Ağustos'a kadar devam edecek. 


3-) Manisa Salihli Taytan 141 konut

TOKİ'nin Manis Salihli Taytan'da inşa ettiği 141 konut...