28 / 04 / 2024

TOKİ Torbalı evleri

TOKİ Torbalı evleri

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Ayrancılar İnönü Mahallesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 315 adet konut ve 8 adet iş yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

TOKİ Torbalı'da 5000 konut için ön talep topluyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Torbalı'da 5000 konut inşa edecek. 2+1 planında inşa edilecek konutlar sabit ücretle, aylık taksitlerle satılacak. Ev sahibi olmak isteyen Torbalılılar bu binalardan almak için müracaat edebilecek.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya yeni proje!

Bu yıl İzmir'de bin 200 konut inşa edecek TOKİ'den İzmir Torbalı'ya yeni proje geliyor. TOKİ Torbalı'da 315 adet daire ve 8 adet dükkan yaptıracak.

Gardenya Torbalı Evleri teslim tarihi!

Gardenya Torbalı Evleri teslim tarihi Ağustos 2018 yılı olarak belirtiliyor. Gardenya Torbalı projesinde 134 daire yer alıyor...

Gardenya Torbalı'da fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor!

12 blokta 134 daireden meydana gelen Gardenya Torbalı Evleri İnşaa İnşaat imzasıyla dizayn ediliyor. Gardenya Torbalı'da fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Torbalı Triyanda Masal Evleri satış fiyatları!

Torbalı Triyanda Masal Evleri satış fiyatları 300 bin TL'den başlayarak değişiyor. Triyanda Masal Evleri'nde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Torbalı Triyanda Masal Evleri daire fiyatları!

Torbalı Triyanda Masal Evleri daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Triyanda Masal Evleri'nde yüzde 1 peşinat imkanı sunuluyor...

Life Palace Torbalı Evleri'nde ilk etap inşaatı başladı!

27 yıllık bir deneyime sahip olan Çakan RR İnşaat, 50 bin metrekare üzerine yaklaşık 350 daireden oluşan yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. Dev projenin birinci etabında binalar yükselmeye başladı.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Torbalı evleri Haberi

TOKİ Torbalı evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Torbalı ilçesinde 315 adet konut, 8 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için 22 Mayıs’ta ihale yapmıştı. İhaleyle, Torbalı’nın en büyük mahallesi Ayrancılar’da yapımına başlanan TOKİ konutları projesi inşaatı hızla yükselmeye başladı.


Torbalı Belediyesi yetkilileri, TOKİ konutlarının inşaat oranının yüzde 30 ile 40 dolayında tamamlanmasından sonra başvuru taleplerinin almaya başlanacağını belirtti. TOKİ’nin teklifi üzerine Torbalı Belediyesinin daha önce sosyal analiz ve talep anketi yaptığını, ankete 15 bin kişinin katıldığını hatırlatan yetkililer, TOKİ konutlarının bu talepler doğrultusunda projelendirildiğini kaydettiler.


450 işçi var

Ayrancılar’da kurulan inşaat şantiyesinde 450 inşaat işçisi ile teknik ve idari personelin kaldığı belirtiliyor. Yükseklikleri zemin +5 olan konutların 156’sı 2+1 ve 159’u ise 3+1 planında inşa ediliyor. Cephelerde söveler ve dekoratif pencereler...