04 / 05 / 2024

TOKİ Trabzon Konutları kura çekilişi

TOKİ Trabzon Konutları kura çekilişi

Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında hak sahibi olan vatandaşlar Yomra Kaşüstü'nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kuzey tarafında yapılarak satışa sunulan 150 konuttan edinmek için başvuruda bulunabilecek

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor! Trabzonlular dikkat!

TOKİ Trabzon projesiyle bu ilçeye yeni konutlar geliyor. İşte TOKİ Trabzon 2023 projesi ile ilgili paylaşılan detaylar...Hemen bakın...

Trabzon Vakfıkebir TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap projesinde yer alan konutlar için son teslim günü bugün olarak belirlendi.

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap sözleşme tarihleri!

TOKİ Trabzon Merkez Pelitli 2. Etap projesinde yer alan konutlar için sözleşme tarihleri 5 Şubat 2018-8 Şubat 2018 arası olarak belirlendi.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap projesindeki konutlar için başvurular 11 Aralık-29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru dönemi bugün başladı!

Toplamda 73 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Trabzon projesinde daire fiyatları 107 bin 106 TL'den başlıyor. TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap Emekli Konutları kura çekimi!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap Emekli Konutları kura çekimi bugün gerçekleşiyor. Daire fiyatlarının 107 bin 500 liradan başladığı projede 2+1 konut seçenekleri sunuluyor.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir emekli kura çekimi 2016!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir Konutları 75 metrekare büyüklüğe sahip. Projede 358 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Trabzon Vakfıkebir emekli kura çekimi 2016 detayları...

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Trabzon Vakfıkebir Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 107 bin 500 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap satış fiyatları!

Trabzon Vakfıkebir TOKİ Evleri'nde konutlar 2+1 olarak tasarlandı. Projede 240 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap satış fiyatları ne kadar?

2016 TOKİ Trabzon Vakfıkebir Konutları kura çekilişi!

358 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabilen TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki 2016 TOKİ Trabzon Vakfıkebir Konutları kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Trabzon Vakfıkebir Emekli Konutları kura 2016!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta 75 metrekare büyüklükte daireler satışa çıkarılıyor. Projede aylık taksitler 358 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Trabzon Vakfıkebir Emekli Konutları kura 2016 detayları...

TOKİ Trabzon Tonya Konutları kura çekilişi bugün!

TOKİ Trabzon Tonya Konutları kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Toplamda 5 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulacağı projede 8 bin 974 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru işlemleri!

TOKİ Trabzon Zağnos Konutları başvuru işlemleri için bugün son gün. Yüzde 10 peşinatta 180 ay vade imkanı sunan projede aylık taksitler 924 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Trabzon Konutları kura çekilişi Haberi

TOKİ Trabzon Konutları kura çekilişi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptığı Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında hak sahibi olan vatandaşlar TOKİ tarafından Yomra Kaşüstü'nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kuzey tarafında yapılarak satışa sunulan 150 konuttan edinmek için başvuruda bulunabilecek. Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında hak sahibi olup, konut almamış vatandaşların başvurularının kabul edileceği bildirildi. Bu imkandan yararlanmak isteyen hak sahipleri 7 Kasım Cuma günü mesai saati bitimine kadar Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Birimi'ne başvuruda bulunabilecek. Başvuru şartları uyanlar için 11 Kasım Salı günü Ilamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde kura çekimi yapılacak. 



Karadeniz'in...