18 / 05 / 2024

toki tüik binası inşaatı

toki tüik binası inşaatı

TOKİ, TÜİK merkez binası yapım işini 22 Mayıs 2014'te ikinci kez ihaleye çıkarıyor. TOKİ, TÜİK merkez binası yapım ihalesini ilk olarak 26 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirmişti. TÜİK, yeni binasına 2016’da kavuşacak…

Akkuyu NGS’nin 2’nci güç ünitesinde türbin binası çatısının montajı tamamlandı...

Rosatom tarafından Mersin’de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 2’nci güç ünitesinde türbin binası çatısının montajının tamamlandığı kaydedildi.

TÜİK resmen açıkladı: Memur ve emeklilere yüzde 30 zam garanti!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen, memur ve emeklinin zam ve enflasyon farkının belirlendiği Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) ilk 3 ayda yüzde 22.81'e ulaştığını açıkladı. Eğer zam sağanağı devam ederse memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam yüzde 35'i aşacak.

Ziraat GYO'nun Tünel binasının değeri belli oldu!

Ziraat GYO, Tünel Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Ziraat GYO Tünel Binası'nın değeri ne kadar oldu?

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından her ay düzenli olarak açıklanan işsizlik rakamlarının Ekim dönemine ilişkin iş gücü istatistikleri açıklandı.

ABD'de Türkevi Binası açıldı!

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

TÜİK işsizlik rakamlarını açıkladı!

Türkiye'deki işsizlik oranı, nisan ayında, marta göre 0,9 oranında artarak 13,9'a çıktı. Bu dönemdeki işsiz sayısı da 4 milyon 511 bin kişiye yükseldi.

TOKİ Şırnak hizmet binası ihalesi bugün!

Yaptığı konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şırnak'ta hizmet binası inşa edecek.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TÜİK ocak ayı işsizlik rakamlarını açıkladı!

İşgücü istatistiklerini yeni veri seti ile paylaşmaya başlayan TÜİK, ocak ayında işsizliği yüzde 12.2 olarak açıkladı.

TÜİK asgari ücret önerisini açıkladı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bekar bir işçinin asgari geçim tutarının ağır işlerde çalışanlar için 2 bin 792 lira 10 kuruş, orta nitelikteki işlerde çalışanlar için 2 bin 507 lira 70 kuruş, hafif işlerde çalışanlar için 2 bin 339 lira 10 kuruş olarak hesaplandığını açıkladı.

TÜİK: Haziranda işsizlik yüzde 13.4'e yükseldi!

Türkiye'de işsizlik oranı, haziranda geçen yılın aynı ayına göre 0.4 puan artarak yüzde 13.4'e yükseldi. İşsiz sayısı 152 bin kişi azalarak 4 milyon 101 bin kişi olarak kayıtlara geçti.

TÜİK'te yeni dönem!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı'nın görev alanıyla ilgili hizmetlerinden sorumlu daire başkanlıklarının kuruluş, görev ve yetkileri düzenlendi. TÜİK, 19 daire başkanlığıyla faaliyetlerini sürdürecek.

toki tüik binası inşaatı Haberi

toki tüik binası inşaatı



Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanlığı’nın Ankara’nın Çankaya İlçesi’nde bulunan merkez hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini 22 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 14:30’da gerçekleştirecek. 


TOKİ, TÜİK merkez binası için ilk olarak 26 Aralık 2013’te bir ihale düzenlemişti. 


TOKİ tarafından açıklanan ihale ilanına göre; Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Merkez Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 2014/40420 kayıt numarası ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile tekrar ihale edilecek. İhale, Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya / Ankara adresinde gerçekleşecek.


İhalenin ardından sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak başlanacak işin süresi yer tesliminden itibaren 700...