02 / 05 / 2024

toki Tunceli Ovacık ihalesi

toki Tunceli Ovacık ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Tunceli İli Ovacık İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 314 konut için ihale tarihi 5 Ocak 2017 olarak belirlendi.

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Natura Ovacık, Forum Ankara’ya yakın konum konumda yükseliyor. Fırat Life Style ve Ata Yıldız tarafından hayata geçirilen Natura Ovacık yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışta. İşte Natura Ovacık ile ilgili detaylar...

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli İlk Evim kuraları çekildi! Tunceli TOKİ kura sonucu 22 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tunceli'de de yükselecek olan konutlar için kura çekilişleri gerçekleştirildi.

TOKİ'den Karabük Ovacık'ta 770 bin liraya 3+1! 

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Ovacık 2022 sosyal konut projesinin bilinmeyenleri belli oldu. Peki TOKİ Karabük Ovacık projesinde toplam kaç daire inşa edilecek? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Ovacık 2022 ucuz konut projesi...

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

TOKİ Tunceli 79 konut ihalesi 25 Aralık'ta!

Tunceli İli, Mazgirt İlçesi, Akpazar Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tunceli Ovacık'ta yapılması planlanan yatırım projeleri mecliste!

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yapılan veya yapılması planlanan yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tunceli Ovacık'ta köylülerin kullandığı araziler şirketlere tahsis edildi!

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde Köseler köyü sınırları içinde bulunan 508 ve 510 parsel numaralı araziler, bir şirkete 49 yıllığına tahsis edildi...

Tunceli'de bazı köylerin boşaltılıp evlerin yıkılacağı iddiası!

Tunceli Ovacık Kaymakamlığı, bazı köylerin tahliye edileceği ile ilgili çıkan haberle ilgili "İlçemizde hiçbir köy için köy boşaltma kararı bulunmamaktadır ve yapılan haberler asılsızdır" açıklamasında bulundu.

TOKİ Tunceli projesi 27 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Tunceli İli, Çemişgezek İlçesi 348 Adet Konut Ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli Ovacık kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tenceli Ovacık'ta hayata geçirdiği 314 konutun kura çekilişi yapıldı.

toki Tunceli Ovacık ihalesi Haberi

toki Tunceli Ovacık ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) alt ve orta gelirli vatandaşlar için konut üretimine devam ediyor. TOKİ 2017'de  65 bin sosyal konut üretecek. 


TOKİ Tunceli İli Ovacık İlçesi 39 Ada 129 Parselde Yapılacak Olan 314 Konut ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 5 Ocak 2017 tarihinde saat 14:30'da...