02 / 05 / 2024

toki Tunceli Üniversitesi kampüs inşaatı

toki Tunceli Üniversitesi kampüs inşaatı

TOKİ tarafından inşa edilecek Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. etap kampüs binalarının ihalesi yapıldı.

TOKİ Tunceli İlk Evim kuraları çekildi! Tunceli TOKİ kura sonucu 22 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak hayata geçirilecek olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tunceli'de de yükselecek olan konutlar için kura çekilişleri gerçekleştirildi.

TOKİ Tunceli projesiyle 214 ucuz konut geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Tunceli Merkez 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Merkez ilçesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Merkez ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Tunceli Mazgirt 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Mazgirt ilçesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Mazgirt ilçesi sosyal konut projesi detayları…

TOKİ Tunceli Hozat 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Hozat ilçesinde ayda sadece 2 bin 280 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Hozat ilçesi sosyal konut projesi detayları…

6 soruda TOKİ Tunceli Sosyal Konut Projesi 2022! Tunceli ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Tunceli 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Tunceli projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Tunceli 2022 hangi ilçelerde yapılacak? 

TOKİ Tunceli projesiyle 214 yeni konut geliyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli projesinin ihalesini 19 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli Merkez projesi için düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli Merkez projesi için start verdi. 

TOKİ Tunceli Örenönü 206 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli Örenönü 206 konut ve 8 dükkan ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek. 

TOKİ Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Tunceli Mazgirt 79 konut ihalesi bugün!

Tunceli İli, Mazgirt İlçesi, Akpazar Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Tunceli Mazgirt 79 konut ihalesi yarın!

Tunceli İli, Mazgirt İlçesi, Akpazar Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli 79 konut ihalesi 31 Mart'ta!

Tunceli İli, Mazgirt İlçesi, Akpazar Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

toki Tunceli Üniversitesi kampüs inşaatı Haberi

toki Tunceli Üniversitesi kampüs inşaatı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. etap kampüs binalarının ihalesi 9 Mart, Perşembe günü gerçekleştirildi.


Tunceli Üniversitesi 2. etabı yaklaşık 31 dönüm alan üzerine kuruluyor. İhale kapsamında; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, Meslek Yüksek Okulu, Sağlık Yüksek Okulu ve Su Ürünleri Fakültesi, Merkezi Dekanlıklar Binası, Kongre ve Kültür Merkezi, Merkezi Kütüphane, Kapalı Yüzme Havuzu, Misafirhane, Anaokulu-Kreş Binası, 128 Adet Personel Lojmanı, Teknik Birimler ve Garaj Binaları inşa edilecek.


1.Etap kapsamında ise Rektörlük İdari Bina, İdari Bilimler, Mühendislik Fakültesi, Merkez Eğitim Öğretim Laboratuvarı, Ar-Ge Laboratuvarı, İngilizce Hazırlık Okulu, Merkez Kafeterya, Rektörlük Konutu, Personel Lojmanları ve Spor Salonu TOKİ tarafından tamamlanarak hizmete sunulmuştur.


TOKİ...