29 / 04 / 2024

TOKİ Türkoğlu sözleşme dönemi 2017

TOKİ Türkoğlu sözleşme dönemi 2017

Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesinde yer alan 64 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

TOKİ’de sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ kura çıkarsa iptal edilir mi?

TOKİ sözleşme konusu şu sıralarda sıklıkla karşımıza çıkan konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkanlar bu konuda pek çok soru sormaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair araştırılan detaylar!

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

KPSS’den 70 almak yetiyor! Brüt sözleşme ücretinin iki katı kadar maaş! KOSGEB sözleşmeli personel alıyor!

KOSGEB özel şartlarla brüt sözleşme ücretinin iki katı kadar maaşlı personel alacağını açıkladı. KOSGEB sözleşmeli personel alım ilanını duyurdu. İşte detaylar…

TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler!

6 yeni konut kampanyasına başlayan TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ'den dar gelirlilere 5 bin lira peşinatla ev başvuru şartları nedir? TOKİ evleri için sözleşme imzalarken ibraz edilecek belgeler nelerdir?

TOKİ Giresun Şebinkarahisar’da sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Giresun Şebinkarahisar projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Bozkır sözleşme işlemleri 2018!

TOKİ Konya Bozkır sözleşme işlemleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 112 adet daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişi ile yapıldı.

TOKİ Rize Hamamderesi'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Kura çekilişi 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen TOKİ Rize Hamamderesi projesinde sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ 605 konut projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi başlıyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Türker Proje esas sözleşme tadili için başvuru yaptı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., esas sözleşme tadili için iznini almak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bugün başvuru yaptı.

TOKİ Türkoğlu sözleşme dönemi 2017 Haberi

TOKİ Türkoğlu sözleşme dönemi 2017


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yapımı devam eden Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesinde satışta olan 64 adet alt gelir grubu konut için 47 hak sahibinin sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle başlıyor. 


Türkoğlu TOKİ Alt Gelir projesinin hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini  T.C Ziraat Bankası A.Ş. Türkoğlu Şubesinde Konut Seçim ve Sözleşmesi imzalama (peşinat yatırma) işlemlerini gerçekleştirecek.


Kura çekilişi 25 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilen Kahramanmaraş TOKİ Türkoğlu Alt Gelir Projesi için başvurular 8 Ağustos-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında kabul...