03 / 05 / 2024

toki turyap eğitim alanı satışı

toki turyap eğitim alanı satışı

TOKİ'nin Turyap'ın düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkardığı İstanbul Başakşehir İlçesi Bahçeşehir'deki eğitim arsasında Yıldızlar Koleji bulunuyor... TOKİ, Yıldızlar Koleji arsasını kaç TL'den satacak? Yıldızlar Koleji satışında vade yapılacak mı?.

TOKİ’den 14 bin 782 eğitim binası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), bugüne kadar inşası devam eden ve tamlanan eğitim binalarının sayısı 14 bin 782'ye ulaştı...

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

TOKİ'den yeni eğitim-öğretim yılına 50 okul!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), çocukların ve gençlerin modern eğitim kurumlarında öğrenim görmeleri amacıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılında bin 163 derslikli 50 yeni okul hizmete sunulacak.

TOKİ Adıyaman Kahta halk eğitim merkezi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Adıyaman ili Kahta ilçesi Cami Mahallesi Halk Eğitim Merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Adıyaman Kahta halk eğitim merkezi inşaat ihalesi 11 Haziran'da!

TOKİ Adıyaman Kahta Cami Mahallesi halk eğitim merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 11 Haziran 2015 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ yeni eğitim döneminde 19 yurdu hizmete açacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan inşaatı devam eden, 10 bin 276 kapasiteli 19 yurdun yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin hizmetine gireceği müjdesini verdi.

TOKİ Ankara Çankaya özel eğitim okulu inşaat ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ili Çankaya ilçesi özel eğitim okulu altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Çankaya özel eğitim okulu inşaat ihalesi 18 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara ili Çankaya ilçesi özel eğitim okulu altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapı ihalesi 18 Şubat'ta gerçekleşecek.

TOKİ eğitim projeleri danışmanlık ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eğitim yapıları yerleşim alanlarının uygulama projeleri hazırlanması 5 paket danışmanlık hizmet alımı işi hizmet ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek..

TOKİ Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası inşaat yapım işi ihalesi!

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 31 Ekim 2013 tarihinde saat 15.00'da ihaleye sunulacak...

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası TOKİ inşaat yapım işi ihalesi!

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 31 Ekim 2013 tarihinde saat 15.00'da ihale edilecek...

TOKİ Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası inşaat yapım işi ihalesi!

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 31 Ekim 2013 tarihinde saat 15.00'da ihale edilecek...

toki turyap eğitim alanı satışı Haberi

toki turyap eğitim alanı satışı


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 27 Haziran 2014 Cuma günü 14:30'da Turyap aracılığıyla peşin ve vadeli teklif alınabilecek açık artırmaya çıkarılan 46 taşınmaz arasında İstanbul'dan sadece Başakşehir Bahçeşehir'deki özel öğretim alanı arsası bulunuyor.

 

TOKİ, Bahçeşehir'deki okul arsası kaç metrekare?


Başakşehir İlçesi'nin Bahçeşehir Semti Hoşdere Mahallesi'nde 251 Ada 4 Parsel üzerinde bulunan 7 bin 435,27 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Bahçeşehir Beldesi Ballıpınar, Sıvat-Yeşiltepe, Dereköy Çiftliği Mevkiileri Revizyon 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'na göre; "özel eğitim tesis alanı" olarak kayıtlı.


Arsa üzerinde Yıldızlar Koleji bulunuyor...




Yıldızlar Koleji kaç TL'den satılacak? Satış koşulları neler?


TOKİ tarafından satışa çıkarılan özel eğitim tesis alanı ve üzerindeki Yıldızlar Koleji için muhammen bedel 19 milyon 155 bin TL olarak belirlendi.


Turyap'tan aldığımız bilgilere göre anaokulu, ilkokul, ortaokul...