28 / 04 / 2024

toki tuzla fiyatları

toki tuzla fiyatları

TOKİ tarafından İstanbul’un Tuzla ilçesine 232 konut inşa edilecek. Orhanlı Mahallesi’nde yapılacak konutların ihalesi 9 Haziran tarihinde gerçekleştirildi.

TOKİ`nin Tuzla kampanyasına üç günde 1032 kişi başvurdu

TOKİ'nin Tuzla'da satışa çıkardığı 984 konutluk ikinci etabın kampanyasına başvuru sayısı üç günde 1032'ye ulaştı. Tuzla konutları 4 bin YTL peşinat ve 233 YTL taksitle satılıyor.

Orient Blue Tuzla fiyatları ne kadar? Kasım ayına özel 36 ay vade fırsatı!

Orient Blue Tuzla projesinde 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Orient Blue Tuzla projesinde yer alan konutların fiyatları 3 milyon 950 bin TL'den başlıyor.

TOKİ İstanbul kura tarihi açıklandı! İşte TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından büyük bir sabır ile bekleniyor. TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi açıklandı. İşte detaylar!

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Konya Cihanbeyli başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Cihanbeyli projesinde yer alan konutların başvuruları başladı mı? TOKİ Cihanbeyli fiyatları ne kadar? İşte TOKİ Konya başvuru detayları...

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Çaykara fiyatları 2022!

Trabzon TOKİ başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve  TOKİ Çaykara fiyatları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çaykara detayları 2022....

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

TOKİ Tuzla Konaşlı 508 konut ihalesi bugün!

İstanbullu vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı Konaşlı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi ihalesi için son 2 gün!

İstanbul'da yatırımlarını hızlandıran TOKİ Tuzla Aydınlar için 24 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi 24 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Tuzla Aydınlı projesinin ihalesini 24 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek...

toki tuzla fiyatları Haberi

toki tuzla fiyatları


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul’un Tuzla ilçesine 232 konut inşa edilecek.  Orhanlı Mahallesi’nde yapılacak konutların ihalesi 9 Haziran tarihinde gerçekleştirildi. Zemin + 5 yüksekliğinde inşa edilecek konutlardan 58’i 2+1 planında, 232’si de 3+1 planında...