22 / 05 / 2024

toki Ulaş Çok Programlı Lisesi

toki Ulaş Çok Programlı Lisesi

Hürriyet Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan Ulaş Çok Programlı Lisesi'nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Turgut Erşan da katıldı...

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

En çok otomobilde devir işlemi yapıldı! Arsa ve konuta ulaşamayanların yatırım tercihi ikinci el otomobiller oldu!

Geçen yıl en çok otomobilde devir işlemi yapıldı! Sıfır araç hayal olunca ayak yerden kesildi! Yeni bir araç sahibi olmak isteyenler için sıfır otomobile ulaşmak çok zor. Hal böyle olunca geçen yıl en çok otomobilde devir işlemi yapıldığı verilere yansıdı. İşte merak edilen haberin detayları…

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Emekli promosyon ödemeleri 7 bin 750 liraya ulaştı!  En çok promosyon veren banka hangisi? Milyonları ilgilendiriyor

Emekli promosyon ödemeleri ile emeklilerin maaşları yükseliyor. Milyonları sevindiren promosyon ödemeleri 7 bin 750 liraya kadar ulaştı. Peki en çok promosyon veren banka hangisi? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte merak edilenler...

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Adil Karaismailoğlu: Ulaşımda birçok projeyi hayata geçirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu yaptığı açıklamada ulaşımda birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, "Geçit vermez denilen Cudi Dağı'nı tünellerle açtık, Yüksekova'ya köprüler yaptık, Harput'u yeni yollara kavuşturuyoruz." dedi.

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ulaştırma ve alt yapı yatırımları her yönüyle çok önemli" dedi...

TOKİ 50 bin sosyal konut başvuru sayısı 587 bine ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "50 bin sosyal konut için başvuru sayısı şu anda 587 bine ulaştı. Talebin çok olduğu projeler için ilk etapta hak sahipleri kurayla belirlenecek" dedi...

Sadık Khan: İstanbul'daki ulaşım yatırımlarından çok etkilendim!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın Müslüman belediye başkan adayı Sadık Khan, İstanbul'daki altyapı ve ulaşım yatırımlarından çok etkilendiğini belirterek, "Londra'da da bu yapılmalı" dedi.

TOKİ 693 bin 464 konut rakamına ulaştı!

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı. Rapora göre 81 il, 3 bin 158 şantiyede 693 bin 464 konut rakamına ulaşıldı, 585 bin 948 konutun satışı tamamlandı.

Hatay Höyük'e çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay’ın her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçemizin 8 mahallesine çok amaçlı salonlar kazandırmak için seferber oldu.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Hatay Reyhanlı'ya çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay’ın her köşesine hizmet ulaştırmaya devam ediyor. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Reyhanlı ilçesine çok amaçlı salon kazandırmak için seferber oldu.

toki Ulaş Çok Programlı Lisesi Haberi

toki Ulaş Çok Programlı Lisesi


ULAŞ Çok Programlı Lisesi, düzenlenen törenle eğitime açıldı.  Hürriyet Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan Ulaş Çok Programlı Lisesi'nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Turgut Erşan, Ulaş Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Zülfikar Özılgın, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ahmet Başer, okul müdürü Mustafa Taşken, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

Açılışın ardından okul binasını gezen Altınkaynak, öğretmen ve öğrencilerin güzel bir binada eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüreceğini belirterek, bu güzelliğin öğrencilerin başarısına yansıması temennisinde bulundu. Altınkaynak, kaymakamlığın, eğitim-öğretime her konuda destek olduğunu ifade etti. Erşan ise okulun eski isminin Ulaş Lisesi olduğunu, çocuk gelişimi ve muhasebe bölümlerinin açılmasıyla adının çok programlı liseye dönüştürüldüğünü söyledi.

Ulaş Çok Programlı Lisesi'nin yeni binasında eğitim-öğretime devam edeceğini belirten Erşan, okulun...