01 / 05 / 2024

Ulaş Çok Programlı Lisesi düzenlenen törenle eğitime açıldı!

Ulaş Çok Programlı Lisesi düzenlenen törenle eğitime açıldı!

Hürriyet Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılan Ulaş Çok Programlı Lisesi'nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Turgut Erşan da katıldı...




ULAŞ Çok Programlı Lisesi, düzenlenen törenle eğitime açıldı.  Hürriyet Mahallesi'nde  TOKİ  tarafından yapılan Ulaş Çok Programlı Lisesi'nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Turgut Erşan, Ulaş Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Zülfikar Özılgın, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ahmet Başer, okul müdürü Mustafa Taşken, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

Açılışın ardından okul binasını gezen Altınkaynak, öğretmen ve öğrencilerin güzel bir binada eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüreceğini belirterek, bu güzelliğin öğrencilerin başarısına yansıması temennisinde bulundu. Altınkaynak, kaymakamlığın, eğitim-öğretime her konuda destek olduğunu ifade etti. Erşan ise okulun eski isminin Ulaş Lisesi olduğunu, çocuk gelişimi ve muhasebe bölümlerinin açılmasıyla adının çok programlı liseye dönüştürüldüğünü söyledi.

Ulaş Çok Programlı Lisesi'nin yeni binasında eğitim-öğretime devam edeceğini belirten Erşan, okulun yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. 

Ulaş Çok Programlı Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Muhammed Yılmaz da yarı yıl tatili dönüşünde yeni binanın eğitime açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yılmaz, okulun ilk mezunu olacaklarından dolayı heyecanlı olduğunu dile getirdi


Konya'nın Sesi


Geri Dön