30 / 04 / 2024

toki ürgüp konutlarının kurası çekildi mi

toki ürgüp konutlarının kurası çekildi mi

Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan Ortahisarlı Hakkı ve Jale ÖKSÜZ çifti TOKİ'den adlarına çıkan konutu almak üzere TOKİ şantiyesine geldi, çift Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür etti.

2023 TOKİ kura sonuçları! E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ en ucuz konutlarını satışa çıkardı!

Bu zamana kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, Türkiye'nin çeşitli şehirde bulunan en ucuz konutlarını satışa çıkardı. Üstelik fiyatları ise 131 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Balıkesir Sındırgı TOKİ başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesindeki konutlar için başvurular yarın sona eriyor.

TOKİ'nin boş konutlarını evsizlerin kullanması için teklif verildi! 

TOKİ'nin boş konutlarını evsizlerin kullanması için 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye verildi..

TOKİ'nin boş konutlarının yurda dönüştürülmesi için teklif verildi!

TOKİ'nin boş konutlarının yurda dönüştürülmesi için hazırlanan 2985 Sayılı Toplu Konut Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi meclise sunuldu...

TOKİ Yüksekova Konutları'nın yüzde 50'si tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hakkari Yüksekova'da incelemelerde bulundu. Kurum, Yüksekova'da TOKİ tarafından inşa edilen konutların yüzde 50'sinin tamamlandığını söyledi.

12 soruda konutların emlak ve çöp vergisi!

Konutların emlak ve çöp vergisi için 2. taksit ödemelerinin Kasım ayının sonuna kadar yapılması gerekiyor. Peki, konutların emlak ve çöp vergisi nasıl ödenir?

TOKİ Van Afet Konutları'nın ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Ürgüp'te arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı düzenlendi!

Nevşehir Ürgüp'te Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele (ÇEM) Genel Müdürlüğü tarafından arazi tahribatının dengelenmesi çalıştayı düzenlendi.

TOKİ Vezirköprü Konutları'nın projesi hazır!

VEZİRKÖPRÜ Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, yerel seçimlerden günümüze kadar geçen sürede yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Edis:"2017 yılı nisan ayında başlanılması planlanan TOKİ konutlarının projesi hazır. Mimarisi Vezirköprü'ye uygun olarak revize edildi. " dedi.

TOKİ Hatay Samandağ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Samandağ Belediyesi tarafından Vakıflı yolu Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde yapılacak olan toplu konutların ihalesi yapıldı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Ürgüp 2.Etap teslim dönemi!

TOKİ Ürgüp 2.Etap teslim dönemi 24 Haziran Cuma günü itibarıyla başladı. 2. etabın 405 daireden oluşan projede teslim dönemi devam ediyor.

toki ürgüp konutlarının kurası çekildi mi Haberi

toki ürgüp konutlarının kurası çekildi mi


Almanya'nın Berlin şehrinde yaşayan Ortahisarlı Hakkı ve Jale ÖKSÜZ çifti TOKİ'den adlarına çıkan konutu almak üzere TOKİ şantiyesine geldi. Ürgüp Emlak Konut Site yönetim ofisine gelen çift, Ürgüp'te böylesine bir sitenin oluşmasında öncülük ettikleri için Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a teşekkür etti.


Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da TOKİ'nin kuruluş aşamalarını anlatarak, "Çok emek verdik. Emeklerimize değdi. Ürgüp'e ve Ürgüplüye bir konuttan çok daha fazlasını, bir yaşam alanını kazandırdık. Güle güle sağlıkla otursunlar. Vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluk herşeye değer." dedi.


Çekilen kur'a sonucu kendilerine C-1 / 8 nolu blok 2. kat 9 nolu dairenin çıktığını ifade eden Öksüz ailesi, Almanya'dan izne geldiklerinde rahatça oturabilecekleri bir konut sahibi oldukları için mutlu olduklarını ifade ettiler.


Emlak Konut Ürgüp Site Yönetim Ofisinden edinilen bilgilere göre 2 gün...