02 / 05 / 2024

TOKİ ürün kalitesi

TOKİ ürün kalitesi

TOKİ, demir-çelik, beton, seramik, mermer, kapı, kilit ve onlarca farklı sektörde kalite uygulamalarını yakından takip ediyor. İlgili birimlerce TOKİ üretimlerinde kullanılan yapı malzemeleri sıkı bir denetime tabi tutularak, kalite zincirinin tüm aşamalarda korunması sağlanıyor.

TOKİ Sivas Gürün’de 203 ucuz konut inşa edecek!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Gürün 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Gürün 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Kapadokya'da kaçak barakaların olduğu alan modern görünüme kavuşturuldu!

Nevşehir Derebağ Cevizli mevkisinde sac ve briketten yapılmış barakaların yer aldığı alan, TOKİ tarafından modern bir görünüme kavuşturuldu.

İnşaat sektörünün milli gelirdeki payı yüzde 30'a ulaştı!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan inşaat sektörünü değerlendirdi. Sektörün milli gelir içindeki payının yüzde 30'a ulaştığını bilgisini verdi.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün!c

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün yapılacak. 

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 26 Ocak'ta!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. . TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi 26 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün yapılacak.

Teksan Jeneratör'ün uzaktan izleme sistemi servis maliyetlerini düşürüyor!

Enerji sektöründe kesintisiz güç çözümleri ile hizmet veren Teksan Jeneratör, ürün kalitesi ile olduğu kadar satış sonrası servis hizmetleri ile de fark yaratıyor. Teksan Jeneratör’ün mesafeleri ortadan kaldıran uzaktan izleme sistemi servis maliyetlerini de düşürüyor.

TOKİ mahalle kültürünü içeren şehirler kuracak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, gayrimenkul sektöründeki iş adamlarına yeni stratejilerini İTO'da açıkladı. Turan, kentleşmedeki politikalarını, "Yatay mimariye uygun, yöresel öğeler ve mahalle kültürünü de içeren şehirler kurmak" şeklinde özetledi.

TOKİ yeni projelerinde semt kültürünü yaşatacak!

TOKİ önümüzdeki dönemde semt kültürünü ön plana çıkarmak için tüm gelir gruplarına hitap edecek konutları aynı proje içinde üretecek. TOKİ 'yaşam merkezi kurma’ anlayışıyla proje geliştirmeye başlayacak.

İbrahim Çağlar: İnşaatta hizmet ve ürün kalitesi arttı

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nden konuşan İTO Başkanı Çağlar, Türkiye'de birçok alanda en kaliteli ürünlerin ürettildiğini belirterek, "tüketimde de yerli malı ön plana çıkmalı" dedi.

Trabzon Zağnos Vadisi, kentsel dönüşüm çalışmaları ile yepyeni bir görünüme kavuştu!

TOKİ ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa yaptığı Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm 4'cü etap için kamulaştırılan konutlar yıkıma hazırlanıyor. Zağnos Vadisi, kentsel dönüşüm çalışmaları ile yepyeni bir görünüme kavuştu...

İzmir kentsel dönüşüm projeleriyle modern görünüme kavuşuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), gecekondu ve kaçak yapılaşmanın en yoğun olduğu iller arasında yer alan İzmir'i, kentsel dönüşüm projeleri ile modern görünüme kavuşturuyor.

TOKİ ürün kalitesi Haberi

TOKİ ürün kalitesi

EN DUŞUK MALİYETLİ İŞ KALİTELİ İŞTOKİ 3 NO'LU UYGULAMA DAİRESİ BAŞKANI Kalite konusunda kararlı bir tutum sergileyerek, bu anlayışı benimseyen bilinç ve iş etiğine sahip paydaşlarla iş birliği yapıyoruz. Bu noktada proje ve planlamacılarımıza, yüklenicilerimize, müşavir ve kontrol teşkilatına, malzeme tedarikçilerimize önemli görevler düşüyor. İnşaat aşamasında kalitede birbirini takip eden kontrol mekanizmalarından kesinlikle taviz vermeden, üretim ve yapı malzemeleri konusunda önemli yol kat edildi.

TOKİ Dergi'deki habere göre; Kalite arayışımıza, en önemli paydaşlarımız olan yükleniciler ve malzemeciler tarafından önceleri ilave maliyet gözüyle bakılmaktayken, şimdi büyük ölçüde bu algı kırıldı. Kaliteli işçilik ve malzemeyle bir kez yapılan işin aslında en düşük maliyetli iş olduğu herkesçe kabul gördü ve bu yaklaşım sahada ciddi şekilde karşılık buldu. Aynı zamanda üretimlerimize her kesimden beğeni...