28 / 04 / 2024

TOKİ Üsküdar evleri

TOKİ Üsküdar evleri

İstanbul Üsküdar 173 adet konut ve 8 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Ekim 2015 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla hızla sürdürülen ve depreme dayanıksız binaların yıkımıyla başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları, meyvelerini veriyor. Erguvan Evleri'nin teslimleri yapıldı.

Üsküdar Erguvan Evleri yarın sahiplerine teslim edilecek!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Erguvan Evleri projesi yarın sahiplerine teslim edilecek.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

Üsküdar Erguvan Evleri dönüşüm projesi ay sonunda teslim!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Erguvan Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nin tamamlandığını dile getirerek evlerin Haziran sonunda teslim edilecek. 

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Üsküdar’da örnek dönüşüm başladı!

Üsküdar’da gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarına ‘Örnek Kentsel Dönüşüm’ adını verdiklerini belirten Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Üsküdar evleri geleneği çerçevesinde başlattığımız çalışmalarla ilçede mahalle yaşantısı hiç bitmeyecek” diye konuştu...

Üsküdar Ömürtepe Evleri'nde icradan satılık 13 villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi'nde yer alan Ömürtepe Evleri'ndeki 13 villa toplamda 11 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Üsküdar'da 4 mahallede büyük dönüşüm başlıyor!

Üsküdar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle Cumartesi günü başlayacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları Üsküdar’da 4 mahallede 186 bin metrekarelik alanda yapılacak.

TOKİ Üsküdar Bulgurlu arsasına 472.1 milyon TL teklif!

TOKİ'nin İstanbul Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'ndeki arsa ihalesinin ikinci oturumu tamamlandı. En yüksek teklifi, 1 milyar 242 milyon 500 bin TL toplam gelir, 472 milyon 150 bin TL da idare payı ile Esta İnşaat ile A Yapı İş Ortaklığı verdi.

Akiş GYO TOKİ Üsküdar arsa ihalesini kazanamadı!

Akiş GYO'nun katıldığı TOKİ Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi aleyhine sonuçlandı.

TOKİ'nin Üsküdar arsasına 11 teklif!

TOKİ'nin İstanbul Üsküdar Bulgurlu Mahallesi'nde bulunan 41 bin 570 metrekarelik arsasının gelir paylaşımı modeliyle ihalesinin ilk oturumu gerçekleştirildi.

TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesine en yüksek teklif Akiş GYO'dan!

TOKİ İstanbul İli Üsküdar İlçesi Bulgurlu Mahallesi'nde yer alan arsası için bugün saat 11:00'da Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini gerçekleştirdi.

İdealist GYO TOKİ Üsküdar Bulgurlu ihalesine katılacak!

Alp Karasar İnşaat A.Ş. & İdealist GYO A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'in Üsküdar Bulgurlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi ihalesine katılıyor.

TOKİ Üsküdar evleri Haberi

TOKİ Üsküdar evleri
TOKİ İstanbul Üsküdar 173 adet konut ve 8 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 15 Ekim 2015 tarihinde saat 14.30'da...