28 / 04 / 2024

toki vakfıkebir ödeme planı

toki vakfıkebir ödeme planı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Trabzon Vakfıkebir'de 3 adet konutu satışa çıkarıyor. TOKİ Trabzon Vakfıkebir başvuruları 13 Ocak - 31 Mart 2014 tarihleri arasında Ziraat Bankası'nın tüm şubelerine yapılabiliyor...

TOKİ deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu! TOKİ konutlarının ödemesi nasıl olacak?

Deprem sonrası TOKİ'nin inşa edeceği deprem konutlarının ödeme şartları belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ'den depremzedelere müjde! İşte ödeme koşulları ve başvuru şartları

TOKİ'nin deprem bölgesinde inşa edeceği konutların ödeme koşulları belli oldu.

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

Yeni evim kampanyası ödeme planı açıklandı mı? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası taksitleri belli oldu mu?

Yeni evim kampanyası ev almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle ödeme planına dair detaylar araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ’de sabit ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projeleri ve kura çekimi şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. Peki TOKİ’de sabit ödeme var mı? İşte detaylar!

TOKİ'de peşin ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projesinin ilk temelleri atıldı. Başvuru yapan kişiler, TOKİ ödeme şekilleri de sıklıkla sorulan sorular arasında bulunuyor. İşte “TOKİ'de peşin ödeme var mı?” sorusunun yanıtı!

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi ödeme planı açıklandı mı? TOKİ sosyal konut, arsa ve işyeri örnek ödeme planı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak isimlendirilen TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi’nin ödeme planı belli oldu. İşte detaylar…

TOKİ arsa taksitleri sabit mi? TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022!

TOKİ arsa 2022 başvuruları yarın itibarıyla başlıyor. Peki TOKİ arsa taksitleri sabit mi? İşte TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022...

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il ev fiyatları kaç lira? Hemen fiyatlara ve ödeme planına bakın!

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il fiyatlar belli oldu. Peki TOKİ konut fiyatları kaç lira? Hangi ilde konutlar ne kadar? TOKİ 2022 projesi ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

TOKİ 2+1 ve 3+1 konut taksitleri ne zaman başlayacak? Sosyal Konut peşinat ödeme tarihleri açıklandı mı?

TOKİ Sosyal Konut projesinin tüm detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. TOKİ 2+1, 3+1 konut fiyatları açıklandı. Aylık taksitler ve ödeme koşulları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte detaylar...

Trabzon Beşikdüzü ve Vakfıkebir için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyerek tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası Mayıs ayı sonunda gün sonra sona eriyor. İşte TOKİ erken ödeme indirimi hesaplama 2021...

toki vakfıkebir ödeme planı Haberi

toki vakfıkebir ödeme planı


TOKİ Trabzon Vakfıkebir kampanyası!


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Trabzon Vakfıkebir'de 3 adet konutu satışa çıkarıyor. TOKİ Trabzon Vakfıkebir başvuruları 13 Ocak - 31 Mart 2014 tarihleri arasında Ziraat Bankası'nın tüm şubelerine yapılabiliyor.


TOKİ Trabzon Vakfıkebir fiyat!


Trabzon Vakfıkebir TOKİ Evleri'nde satışa çıkarılan konutlarda 1 tanesi 120 metrekare, iki tanesi ise 88 metrekare büyüklüğünde. 120 metrekarelik konutun fiyatı 104 bin 815 TL, 88 metrekarelik konutların fiyatı ise 66 bin 256 TL ile 74 bin 242 TL arasında değişiyor.


TOKİ Trabzon Vakfıkebir ödeme planına göre 120 metrekarelik konut için 15 bin 722 TL peşinat ödemesi yapılarak kalan tutar 120 ay vade ile 88 metrekarelik konutlar için de 4 bin TL peşinat sonrasında kalan tutar için 180 ay vade ile ödeme yapılabiliyor.


Trabzon TOKİ Vakfıkebir'de...