01 / 05 / 2024

TOKİ Yapracık Konutları spor merkezi

TOKİ Yapracık Konutları spor merkezi

Ankara Etimesgut Belediyesinin, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek.

TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatı başladı!

Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatına başladı. Bölge halkının ihtiyacı doğrultusunda yapılan merkez, yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 28 Mayıs tarihinde başlıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Mayıs'ta başlıyor.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuru yeri!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başladı. TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışta. Peki, TOKİ Ankara Yapracık son başvuru ne zaman?

2016 TOKİ Ankara Yapracık başvuru dönemi!

Ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanan projede 5 adet konut satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvurusu bugün başladı...

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları yarın başlıyor!

Toplamda 5 adet konutun açık artırma usulüyle satışta. TOKİ Ankara Yapracık başvuruları yarın başlıyor...

Ankara Yapracık Toki başvuru!

TOKİ'nin Ankara Yapracık Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Ankara Yapracık Toki başvuru tarihleri...

TOKİ Yapracık Konutları spor merkezi Haberi

TOKİ Yapracık Konutları spor merkezi

Ankara Etimesgut Belediyesinin, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Tesisin kaba inşaatı tamamlanırken çevresine modern bir park inşa ediliyor. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek. Merkeze gelenler spor sonrasında sauna ve fin hamamı keyfi de yaşayacaklar. Açık alan spor aletlerinin de yer alacağı merkez, park ve yeşil alan düzenlemesiyle daha modern bir görünüme kavuşacak. Tesisin etrafındaki parkın yapımı da devam ediyor. Belediye personeli tarafından yapılan parka yürüme yolları ve oturma alanlarıyla yeşil alanlar yapılıyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, spor merkezi ve yeşil alanların Yukarı Yurtçu Mahallesi için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, bu tesis ve yeşil alan çalışmasının bu ihtiyacı önemli ölçüde karşılayacağını söyledi. Demirel, spor merkezini en kısa sürede...