01 / 05 / 2024

TOKİ Yapracık Konutlarında son durum

TOKİ Yapracık Konutlarında son durum

Ankara Etimesgut Belediyesinin, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek.

TOKİ Karaman Kırbağı'nda 72 bin 293 TL'ye!

TOKİ Karaman Kırbağı'nda 72 bin 293 TL'ye daire sahibi olunuyor. Kura çekilişi bugün yapılan projede 1+1,2+1 ve 3+1 niteliğinde 492 daire yer alıyor. 

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları fiyatları!

Peşinler 13 bin 395 TL'den başladığı projede 5 adet daire mevcut. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları fiyatları...

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru!

120 aya kadar vade sağlanan projede daireler açık satış yöntemiyle satılacak. İşte TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuru detayları...

TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda teslimler başladı!

Kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Aksaray Eskil Konutları'nda hak sahiplerine anahtar teslimine başlanıldı. Bölgede kentsel dönüşüm hızlandı.

Şahinbey Yazıcık Konutları'nda sona gelindi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yazıcık Mahallesi’nde yapımı devam eden Yazıcık Konutları’nı inceledi. Tahmazoğlu, konutları yılsonuna kadar tamamlamayacaklarını söyledi.

TOKİ Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap Konutları'nda inşaat başlıyor!

Afyonkarahisar Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'un seçim vaatlerinden birisi olan ve ilçeye değer katacak olan TOKİ 2. Etap konutlarında inşaat çalışmaları başlıyor.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamam!

ETİMESGUT Belediyesi'nin Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Tesisin kaba inşaatı tamamlanırken çevresine modern bir park inşa ediliyor.

TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatı bitiyor!

Ankara Etimesgut Belediyesinin, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek.

Safranbolu TOKİ Karabük Konutları kura çekilişi!

Safranbolu TOKİ Karabük Konutları kura çekilişi kapsamında 2+1 daireler satışa sunuluyor. Başvuru işlemlerinin 30 Aralık 2015 tarihinde sona erdiği projede aylık taksitler 329 TL'den başlıyor.

TOKİ Yapracık Konutlarında son durum Haberi

TOKİ Yapracık Konutlarında son durum

Ankara Etimesgut Belediyesinin, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda başlattığı spor merkezi inşaatında sona gelindi. Tesisin kaba inşaatı tamamlanırken çevresine modern bir park inşa ediliyor. Spor merkezinde aerobik, fitness, plates salonu hizmet verecek. Merkeze gelenler spor sonrasında sauna ve fin hamamı keyfi de yaşayacaklar. Açık alan spor aletlerinin de yer alacağı merkez, park ve yeşil alan düzenlemesiyle daha modern bir görünüme kavuşacak. Tesisin etrafındaki parkın yapımı da devam ediyor. Belediye personeli tarafından yapılan parka yürüme yolları ve oturma alanlarıyla yeşil alanlar yapılıyor. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, spor merkezi ve yeşil alanların Yukarı Yurtçu Mahallesi için önemli bir ihtiyaç olduğunu belirterek, bu tesis ve yeşil alan çalışmasının bu ihtiyacı önemli ölçüde karşılayacağını söyledi. Demirel, spor merkezini en kısa sürede...