09 / 05 / 2024

toki yapracık son başvuru tarihi ne zaman

toki yapracık son başvuru tarihi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Apple açıkladı: o özellik artık son model iPhone’larda olmayacak!

Apple Touch ID parmak izi tarayıcısını üst sınıf İphone’lara geri getirmeyeceğini açıkladı. O özellik artık son modellere olmayacak.

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 ne zaman? İşte detaylar...

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Saraycık son başvuru tarihi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık 2019 projesinde satışlar devam ediyor. Peki TOKİ Ankara Saraycık son başvuru tarihi ne zaman?

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 28 Mayıs tarihinde başlıyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 28 Mayıs'ta başlıyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yapracık projesi için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Yapracık Emporia AVM Ağustos 2018'de açılıyor!

Ankara Yapracık'ta inşaatı hızla devam eden Emporia Alışveriş Merkezi, Ağustos 2018'de kapılarını açacak...

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

TOKİ Ankara Yapracık başvuru yeri!

TOKİ Ankara Yapracık başvuruları bugün başladı. TOKİ'nin Ankara Yapracık'ta yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkıyor.

toki yapracık son başvuru tarihi ne zaman Haberi

toki yapracık son başvuru tarihi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Ankara  Yapracık projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı. projede toplam 10 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık projesi için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2019 olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerine yer veriliyor.

En düşük konut fiyatının 135 bin 157 TL, en yüksek konut fiyatının 332 bin 900 TL olduğu Yapracık TOKİ 2019 projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 projesinde yer alan konutlar için ödenecek peşinat bedelleri 13 bin 515 TL ile 83 bin 225 TL arasında farklılık gösteriyor.

Yapracık TOKİ 2019 projesinde yer alan konutlar için ödenecek aylık taksit bedelleri 844,74 TL ile 3 bin 120 TL arasında değişiyor. Projedeki konutlar...