13 / 05 / 2024

toki yarışma sonuçları

toki yarışma sonuçları

TOKİ tarafından açılan "7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması" sonuçları açıklandı. Akdeniz Bölgesi adına ödülü Mimar İrem Çiçek'in liderliğinde, konusunu Antakya'dan alan bir Konut Sitesi Projesi aldı

TOKİ arsa kura çekimlerinde son dakika! TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

Pek çok kişi TOKİ arsa kura çekimi sonuçlarını merak ediyor ve araştırıyor. Peki TOKİ arsa kura sonuçları nasıl sorgulanır?

TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları canlı izleme ekranı ve kura sorgulama ekranı sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? Nisan 2023 TOKİ İstanbul kura sorgulama! Başvuru yapan hemen baksın!

TOKİ arsa kura sonuçları! TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ arsa kura takvimi 10-28 Nisan 2023!

TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı açıklanmadı mı? Milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. İşte TOKİ arsa kura takvimi tarihleri!

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kura çekimi 4 Nisan’da tamamlanırken, kura sonuçları isim listesi, e-devlet’ten erişime açıldı. İlk olarak 27 Mart tarihinde çekilmeye başlanan arsa kuraları için ayrıntılar merak konusu oldu. İşte 2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi...

TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. TOKİ’ye başvuru yapan İstanbullular, kura çekilişlerine dair detayları öğrenmek istiyor. Peki TOKİ İstanbul kura sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar!

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim projesi tüm hızıyla devam ederken, Tuzla kura sonuçları merakla araştırılıyor. Peki TOKİ Tuzla kura sonuçları açıklandı mı? 

TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ İstanbul kura ne zaman 2023? TOKİ İstanbul kura ne zaman açıklanacak?

TOKİ İstanbul kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı milyonlarca kişinin gündemini oluşturuyor. Peki “TOKİ İstanbul kura ne zaman 2023?” İşte detaylar!

2023 TOKİ İstanbul kura sonuçları! TOKİ İstanbul kura ne zaman 2023? İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023?

TOKİ İstanbul kuralarının ne zaman yapılacağı merakla sorgulanmaya devam ediyor. İşte 2023 TOKİ İstanbul kura sonuçlarına dair detaylar!

TOKİ arsa kura tarihleri il il peş peşe duyuruldu! TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu?

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesinin takvimi belli oldu. İl il yapılacak kura tarihleri ve isim listesi merak konusu oldu. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu? İşte detaylar...

TOKİ Kocaeli kura sonuçları 2023! TOKİ Kocaeli çekilişi ne zaman? TOKİ Kocaeli kura çekim tarihleri belli oldu mu?

TOKİ Kocaeli kura sonuçları gündemde yer alan konular arasındadır. Vatandaşlar, TOKİ Kocaeli kura tarihlerinin açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. İşte TOKİ Kocaeli kura sonuçlarına dair detaylar!

İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi..

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde heyecan devam ediyor. İl il TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? Kuralar peş peşe gün gün çekilecek! 2-13 Ocak TOKİ kura takvimi...

TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ 2022 arsa kura sonuçları merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ 2022 kura çekilişi ne zaman? TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sınuçları belli oldu mu? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

toki yarışma sonuçları Haberi

toki yarışma sonuçları


TOKİ tarafından açılan "7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması" sonuçları açıklandı. 

Akdeniz Bölgesi adına ödülü ise, Mimar İrem Çiçek'in liderliğinde, konusunu Antakya'dan alan bir Konut Sitesi Projesi aldı Akdeniz Bölgesi 3.sü bir Antakya Projesi Kent kimliğinin varlığının ve devamının bilincinde olarak, günümüz koşullarına uygun yeni yapılaşmanın ama geleneksel mimariden ilham alarak oluşmasını teşvik etmek üzere yapılan ve TOKİ tarafından organize edilen "7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması" Antakya noktasında önemli ve anlamlı bir ödüle sahne oldu. 

Mimar İrem Çiçek liderliğindeki bir ekip tarafından hazırlanan Konut Sitesi Projesi'nde çıkış noktası olarak Antakya kullanıldı. Yüksek Mimar Yavuz Selim Sepin, Yüksek Mimar Aygül Ceylan ve Mimar Ilgın Onur Özden'den oluşan ekibin hazırladığı projenin Mimari Raporu'na yansıyan...