28 / 04 / 2024

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kura çekimi 4 Nisan’da tamamlanırken, kura sonuçları isim listesi, e-devlet’ten erişime açıldı. İlk olarak 27 Mart tarihinde çekilmeye başlanan arsa kuraları için ayrıntılar merak konusu oldu. İşte 2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi...



TOKİ İstanbul arsa kuraları tamamlandı. Günde ortalama 1500 hak sahibinin belirlendiği TOKİ İstanbul arsa kura çekimlerinde dün toplam 500 asil ve bin yedek hak sahibini belirlemek amacıyla kuralar çekildi ve TOKİ arsa kura sonuçları müstakil arsa kategorisinde başvuranların isim listesi dün tümüyle belli oldu. TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları noter onayını almasının ardından bugün e-Devlet Kapısı üzerinden yayımlandı.

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ PARA İADESİ NASIL ALINIR?

TOKİ kura sonuçları gün gün belli olurken kurada ismi çıkmayan kişiler, 'TOKİ para iadesi Ziraat Bankası, Halkbank' şeklinde araştırmalarına devam ediyor. TOKİ para iadesine ilişkin şu an için açıklama yapılmadı. TOKİ, kura çekiminden 5 gün sonra ücretin iade edileceğini, iadenin de banka şubeleri ya da ATM'ler üzerinden yapılacağını duyurdu.

ARSA ÖDEME PLANI

TOKİ Arsa ödeme planı: 350 - 500 metrekare müstakil parsel biçimindeki arsalarda toplam bedeli 192 bin 500 lira için taksit tutarı 1604 TL ve on sene vade. Hisseli parsel biçimindeki aralarda toplam 112 bin 500 lira için taksit tutarı 937 TL ve on sene vade.

İşte detaylar...


Geri Dön