02 / 05 / 2024

toki yatay mimaride konut mu yapacak

toki yatay mimaride konut mu yapacak

Rize’de devam etmekte olan Toplu konut İdaresi (TOKİ) projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, TİMYA isimli kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Yatay mimariden bir gram ödün vermedik!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada 250 bine yakın sosyal konut inşa ettiklerini dile getirerek, “Yatay mimariden bir gram ödün vermedik, bununla da iftihar ediyoruz” şeklinde konuştu.

Dap Yapı'dan 5 bin konutluk 4 yeni proje geliyor!

Dap Yapı 2 yıl aradan sonra 5 bin konutluk 4 yeni projenin çalışmalarına başlama kararı aldı. Dap Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “İlk adım Çekmeköy. Yatay mimaride 1200 konut yapacağız. Satış öncesi 44 bin ön talep geldi” dedi.

Esenler rezerv alanı güvenli konutlara kavuşuyor!

Afet riski taşıyan konutların transfer edileceği alan olan Esenler rezerv alanı parklar, millet bahçesi ve yatay mimaride güvenli konutlara kavuşuyor.

Bülent Turan: TOKİ yatay mimariye önem veriyor!

Balıkesir'in Ayvacık ilçesinde düzenlenen kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

TOKİ’den Erzincan Refahiye’ye yöresel mimaride 220 konut!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Refahiye İlçesi’nde inşa edilecek konut projesinin ihalesi gün gerçekleşti. TOKİ, proje kapsamında Erzincan Refahiye’ye yöresel mimaride 220 konut yapacak..

Sakarya, yatay mimaride örnek şehir!

Yatay mimarisi ise Sakarya, Türkiye’nin örnek şehirleri arasına girdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimar, farklı bir şehircilik anlayışının doğmasını sağlamıştır” dedi…

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

KÖY’de yaşam başlıyor!

Sarıyer -Zekeriyaköy’de hayata geçirilen ve Hopkins Architects tarafından yatay mimaride tasarlanan KÖY projesinin ilk etabında yer alan 497 adet konutun teslimleri başladı..

Sakaryalılar yatay büyümeyi benimsedi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimaride özgün bir şehir olduk. Hamdolsun Sakaryalılar yatay büyümeyi benimsedi” dedi.

Koşuyolu Konakları'nda metrekaresi 15 bin TL'ye!  Yeni proje!

Koşuyolu Konakları, Beyaz İnşaat ve Boztepe İnşaat ortaklığında Kadıköy Koşuyolu'nda inşa ediliyor. Yatay mimaride tasarlanan projede 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2, ve 5+2 şeklinde daireler yer alıyor. Projede metrekare fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Sakarya, yatay mimaride Türkiye'ye örnek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın yatay mimaride Türkiye’ye örnek bir şehir olduğunu söyledi. 

toki yatay mimaride konut mu yapacak Haberi

toki yatay mimaride konut mu yapacak

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Rize’de yapımı süren TOKİ projelerini yerinde inceledi. Rize Belediyesi iş birliği ile yapımına başlanılan 759 konutluk TİMYA Vadisi isimli kentsel dönüşüm projesi inşaat sahasında incelemelerde bulunan Turan, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Turan, projenin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Turan yaptığı açıklamada, “Gerçekten Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesi TİMYA Vadisi kentsel dönüşüm projesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da başından beri takip ettiği ve önem verdiği bir projedir. Devlet burada gerçekten yerinde kentsel dönüşümü amaçlamış. Burada devletin desteği de söz konusudur. Burası coğrafya olarak zorlu bir coğrafya. Son aylar yağışlı geçti. Yağışlardan dolayı bir takım zorluklar da oldu. Şu...