05 / 05 / 2024

TOKİ Yatıkmusluk kurası 2017

TOKİ Yatıkmusluk kurası 2017

TOKİ'nin Ankara Mamak Yatıkmusluk'ta hayata geçirdiği 396 konutluk projenin başvuruları 9-20 Ekim arasında kabul edilecek. Projenin kura çekilişi ise 27 Ekim'de yapılacak.

TOKİ 2023 konut belirleme kurası ne zaman? TOKİ'ler açıklandı mı? İstanbul TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekimlerinin ne zaman gerçekleşeceği merakla araştırılıyor. İşte TOKİ konut belirleme kurasına dair detaylar!

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 598 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarında hız kesmiyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. TOKİ, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3. Etap 1. Bölge 598 adet konut inşaatı projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 598 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımlarını hızla sürdürüyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. 

TOKİ'den İstanbul'a 598 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. 

Kira öder gibi ev sahibi olma şartları neler?

Ev almak isteyenlere büyük fırsatlar sunan  TOKİ  yatırımlarına son sürat devam ediyor.  Peki kira öder gibi ev sahibi olma şartları neler? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den 240-180 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

Ev almak isteyenlere büyük fırsatlar sağlayan TOKİ yatırımları hızla sürüyor. TOKI’nin kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışta olan 74 konutu bulunuyor. Bu konutlara başvurular yılsonuna kadar devam edebiliyor.

TOKİ hangi illerde kurasız ev satıyor?

TOKİ 22 ilde uygun fiyatlarla dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapıyor. Peki TOKİ hangi illerde kurasız ev sahibi yapıyor? Başvuru şartları nelerdir? TOKİ kurasız ev sahibi olmak için ne yapmak gerekir? İşte merak edilen her şey...

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları!

TOKİ Ataşehir kurasız satış 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kayabaşı 2019 kurası nerede, saat kaçta çekilecek?

TOKİ Kayabaşı 2019 projesinde talep toplanan 4 bin 467 konuta toplam 157 bin 391 adet başvuru geldi. Projenin kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki TOKİ Kayabaşı 2019 kurası nerede, saat kaçta çekilecek? İşte yanıtı...

TOKİ Ankara Mamak 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Trabzon Ortahisar TOKİ Evleri TBMM gündeminde!

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Yenicuma Mahallesi'nde yapılan TOKİ konutlarında kurasız ve indirimli konut sahibi olan kişiler TBMM gündemine taşındı. İyi Partili Örs, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Nevşehir'de TOKİ projeleri değerlendirildi!

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile şehir merkezindeki TOKİ yatırımlarına ilişkin görüşmede bulundu.

TOKİ Malatya Arapgir 161 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Malatya Arapgir 3. Etap'ta 161 adet yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Yatıkmusluk kurası 2017 Haberi

TOKİ Yatıkmusluk kurası 2017

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzası ile inşa edilen Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde 396 adet daire yer alıyor. Projedeki daireler kurayla satılacak.


TOKİ Mamak Yatıkmusluk projesinde başvurular 9 Ekim'de kabul edilmeye başlanacak ve 20 Ekim'e kadar Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Mamak Yatıkmusluk projesinde daire fiyatları 174 bin 604 TL'den başlıyor ve 266 bin 171 TL'ye kadar ulaşıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 


TOKİ Mamak Yatıkmusluk kura çekilişi 27 Ekim 2017 tarihinde noter huzurunda...