14 / 05 / 2024

TOKİ Yaveriye konıtları

TOKİ Yaveriye konıtları

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediye'ye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 266 konut yapıldı.

TOKİ’ye başvuranların soruları birbiri ardına geliyor! TOKİ üzerine kredi çekilir mi? İşte yanıtlar!

TOKİ sosyal konut projelerine dair vatandaşların soruları bitmiyor. TOKİ para iadesi sorularından hemen sonra gelen TOKİ üzerine kredi çekilir mi? sorusu büyük bir çoğunluk tarafından araştırılıyor. İşte sorulan soruların yanıtları!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru dönemi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  TOKİ Osmaniye Yaveriye projesinde 3+1 nitelikli 2 daire bulunuyor.

Koyulhisar 2. Etap TOKİ kayıtları başladı!

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde TOKİ yatırımları hız kesmiyor. Sivas Koyulhisar 2. Etap TOKİ projesinde kayıtlar başladı. 

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları başlıyor!

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Projede yer alan 1 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki 1 daire açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvurusu ne zaman?

TOKİ Bilecik Osmaneli ön kayıtları başladı!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, 14 Mart 2017 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen Osmaneli TOKİ Konut ve İşyeri Projesinde ön kayıtlar alınmaya başlandı.

Bolu Dörtdivan'da TOKİ kayıtları başlıyor!

TOKİ ve Dörtdivan Belediyesi işbirliği ile Çavuşlar Mahallesi Gerede Caddesi devamında Orman İşletmesi Lojmanlarında toplam 141 konuttan oluşan toplu konut projesi yapılacak. Kayıtlar 13 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Dursunbey 3. Etap için ön kayıtlar başladı!

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 170 daireli 3. Etap TOKİ konutlarının ön kayıtları 26 Nisan’a kadar devam edeceğini söyledi.

TOKİ Çivril Konutları'nda kayıtlar 27 Ocak'ta bitiyor!

TOKİ ve Çivril Belediyesi işbirliği ile Çivril’de inşa edilecek olan 316 konut için kesin kayıtlar 27 Ocak Cuma günü sona eriyor.

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda kayıtlar 31 Ocak'ta son!

Kırşehir Belediye Başkanı Ramazan Aydın, TOKİ evleri için kayıtların devam ettiğini belirtti. Boztepe Belediyesi tarafından kayıtla ilgili açıklama yapıldı.

TOKİ Kavak projesinde başvurular sürüyor!

Samsun’un Kavak ilçesinde yapımına başlanacak TOKİ konutları kayıtları yoğun ilgi görüyor.

TOKİ Yaveriye konıtları Haberi

TOKİ Yaveriye konıtları

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediye'ye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 266 konut yapıldı. 


"OSMANİYE'YE ÖZGÜ BİR PROJE UYGULANIYOR" 

Örnek daireleri gezen Başkan Kadir Kara, TOKİ ile birlikte bu alana örnek bir proje uygulandığını söyledi. Örnek daireleri çok beğenen Başkan Kara "Bu konutların yapıldığı 26 dönümlük arazi belediyemize aitti. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler ile bu alana 256, artı 10 olmak üzere toplam 266 konut yapıldı. Buradan ve Yeşilyurt TOKİ'den elde edeceğimiz gelir ile Yeşilyurt Mahalle si'nin tamamının kentsel dönüşümünü tamamlayacağız. Girişimlerimiz ile TOKİ standart projeleri yerine burada farklı bir çalışma uygulandı. Osmaniye'nin hava koşullarına uygun, balkonları geniş, mimarisi farklı bir proje.  123 ve 106 metre karelik 2...