29 / 04 / 2024

toki yeni projeleri 2017

toki yeni projeleri 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan,Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yaptığı konuşmada TOKİ'nin 7 yıl içinde yaklaşık 425 bin konut üreteceğini söyledi.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 4 şehre 1.545 yeni konut müjdesi! Tarihler tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin merakla beklenen yeni projeleriyle toplamda 1.545 konut inşa edilecek.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 5 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni projelerinde toplam 1.734 adet konut yer alacak.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih resmen belli oldu. TOKİ'den konut bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın...

TOKİ'den Sivaslılara müjde! O ilçedeki yeni konutlar için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yeni projeleri için de beklenen tarihler geldi.    

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon projeleri için tarih belli oldu! 216 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon 2023 projeleri için tarih belli oldu. Tam 216 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

toki yeni projeleri 2017 Haberi

toki yeni projeleri 2017

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Türkiye'nin 2023 hedefi var. Bu çerçevede büyük yatırımlar yapılıyor. TOKİ olarak önümüzdeki 7 yıl içinde yaklaşık 425 bin konut üreteceğiz." dedi.


Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katılan Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016 yılında yakın coğrafyada yaşanan gelişmeler ve Türkiye'de ortaya çıkan koşullar ile terör olaylarının gayrimenkul sektörünü etkilediğini söyledi.


Turan, bütün olumsuzluklara rağmen temkinli bir büyüme yakalandığını, konut sektöründe de beklentilerin üzerinde rekor düzeyde satışlar gerçekleştirildiğini belirterek, "Düşen faiz oranları ve TOKİ olarak iştirak şirketlerimizle destek verdiğimiz kampanyaların da etkisiyle konut satışları özellikle 2016'nın son döneminde ivme kazanarak özel ve kamu iş birliğinde 1 milyon 340 bini aştı." diye konuştu.


Türkiye'de geçen yıl toplam inşaat harcamalarının büyüklüğünün yaklaşık 450 milyar lirayı bulduğunu kaydeden Turan,...