04 / 07 / 2024

toki yeniden değerlendirme oranları 2014

toki yeniden değerlendirme oranları 2014

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. Konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 6,50 olarak belirlendi...

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

TOKİ, Karabağ'ın yeniden imarında yer alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabağ'ın yeniden inşası amacıyla TOKİ tarafından bölgede çalışmaların başlatılacağını belirtti.

Libya'nın yeniden imarında TOKİ görev alacak!

Libya’da, Türkiye’nin de destek vermesiyle büyük bir dönüşüm başlatıldı. Libya’nın yeniden imar edilmesinde Türkiye başta TOKİ Başkanlığı olacak şekilde özel sektörün de bulunacağı yatırımları yapacak. 

TOKİ’den ev çıkmayanlar yeniden başvuru yapabilir mi?

TOKİ konutları için başvuru yapanlar ancak TOKİ kura çekilişi sonuçları ile ev çıkmayan vatandaşlar yeniden TOKİ’ye başvuru yapıp yapamayacağını merak ediyor. 

TOKİ Silivri Alipaşa 1.356 konut projesi yeniden ihaleye çıkıyor!

Kura çekilişinin 12 Temmuz 2018 tarihinde yapıldığı TOKİ Silivri Alipaşa 1.356 konut projesi yeniden ihaleye çıkıyor. Proje iki ayrı günde ihale edilecek...

TOKİ Adıyaman Çelikhan'da inşaat yeniden başladı!

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde hayata geçirilen Çelikhan TOKİ konutlarında inşaat yeniden başladı. TOKİ konutlarına çalışmalar kırlangıçların yuva yapması nedeni ile ara verişmişti. 

Tokat TOKİ Konutları'nda inşaat yeniden başladı!

Tokat’ta 2 yıl önce başlayan ve yüklenici firmanın işi yürütememesi nedeniyle durdurulan TOKİ Konutları inşaatı, ihale sürecinin tamamlanması ile birlikte yeniden başladı. 

TOKİ Şırnak Silopi'yi yeniden inşa ediyor!

TOKİ ,PKK'nın büyük ölçüde zarar verdiği Şırnak'ın Silopi ilçesini resmen yeniden inşa ediyor. Silopi'nin , Başak Mahallesi'nde tamamlanan evler sahiplerine teslim ediliyor.

Tokat Dedeli TOKİ Evleri yeniden ihale edilecek!

Tokat'ın Dedeli Mahallesi'nde Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek 436 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi için yeniden ihaleye çıkacak.

TOKİ Ankara Saraycık'ı yeniden inşa ediyor!

TOKİ tarafından Ankara'nın Sincan Saraycık Mahallesi'nde büyük kentsel dönüşüm projesi yapıyor. TOKİ adeta bölgeyi yeniden inşa ediyor.

TOKİ Cizre, Sur ve Yüksekova’yı yeniden inşa ediyor!

Hükümet, PKK’nın harabeye çevirdiği Cizre, Sur ve Yüksekova’yı adeta yeniden inşa ediyor. Sur’da TOKİ’nin inşa ettiği bin konut hak sahiplerine teslim edilecek. Cizre ve Yüksekova’da yeni evler için düğmeye basıldı.

TOKİ kamu binalarının yeniden inşası için göreve hazır!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminde zarar gören kamu binalarının yeniden inşası için göreve hazır olduklarını bildirdi.

TOKİ Kayabaşı ihalesi yeniden yapılacak!

TOKİ Kayabaşı Toplu Konut Alanı 876 ada 1 parsel arsa satış karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi plan değişikliği nedeniyle yeniden yapılacak. İhaleye en yüksek teklif 1 milyar 285 milyon TL ile Makro İnşaat'tan gelmişti.

toki yeniden değerlendirme oranları 2014 Haberi

toki yeniden değerlendirme oranları 2014

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2014 yılı ikinci altı aylık dönemde geri ödemelerde yeniden değerlendirme oranlarını belirledi. Buna göre Temmuz-Aralık 2014 döneminde, geri ödemelerde aşağıda belirtilen endeksler uygulanacaktır.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan açılan konut kredilerinin kullanım ve geri ödemelerine uygulanacak artış oranı yüzde 6,50 olarak belirlenmiştir. (Kooperatifler, Kooperatif Birlikleri, Sosyal Yardımlaşma Kurumları, Belediyeler ve Yapımcılar)


İdare tarafından inşa ettirilen ve bir önceki altı aylık memur maaş artış oranına bağlı olarak satışa sunulan yeni projelerin, geri ödemelerine esas borç bakiyeleri ve taksit bedelleri, bir önceki altı aylık dönemdeki (1 Ocak - 30 Haziran 2014 dönemi) memur maaş artış oranı ile güncellenecektir. Bu oran yüzde 6,50’dir.


İdare tarafından inşa ettirilen ve satışa sunulan eski projeler ile 03/04/2001 tarih ve 24362 sayılı Resmi Gazete’de...