01 / 05 / 2024

Tokat Dedeli TOKİ Evleri yeniden ihale edilecek!

Tokat Dedeli TOKİ Evleri yeniden ihale edilecek!

Tokat'ın Dedeli Mahallesi'nde Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek 436 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi için yeniden ihaleye çıkacak.



Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ), tarafından Tokat'ın Dedeli Mahallesi'nde  inşa edilecek 436 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi için ihaleye çıkılacak. 


30 Haziran 2016 tarihinde ihaleye çıkmış projesi için yer tespiti 18 Ağustos 2016 günü yapıldı. İnşaatı başlatılan 290'ı 2+1, 146'sı 3+1 olan evlerin çalışmaları bir süre sonra durduruldu.


TOKİ proje ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Yüklenici firmanın mali acz içerisine düşmesinden dolayı bu işi tamamlayamayacağı kanaatine varılarak, sözleşmenin ilgili maddeleri uyarınca, idaremiz tarafından 06 Haziran 2017 tarihinde sözleşme feshedilmiştir. Fesih heyetinin yapacağı tespit ve çalışmalar sonucunda gerekli bilgi ve belgeler İhale Daire Başkanlığımıza verilerek ikmal ihalesi süreci başlatılacak olup, işin süresi gibi verileri İhale Dairesi Başkanlığı belirleyecektir" ifadelerine yer verildi.



Hürsöz Gazetesi



Geri Dön