15 / 05 / 2024

Tokat Dedeli konutları

Tokat Dedeli konutları

Tokat'ın Dedeli Mahallesi'nde Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek 436 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi için yeniden ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Tokat Merkez'de 2 bin 850 TL taksitle konut! 

TOKİ Tokat Merkez 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Merkez'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Merkez'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Merkez sosyal konut projesi... 

Tokat Erbaa TOKİ'de 2+1 608 bin liraya!       

TOKİ Tokat Erbaa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Erbaa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Erbaa'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Erbaa sosyal konut projesi... 

Tokat Artova TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!     

TOKİ Tokat Artova 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Tokat Artova’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Tokat Artova'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Tokat Artova sosyal konut projesi... 

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, eğitim yatırımları kapsamında Tokat Turhal'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tokat Merkez Dedeli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli Mahallesi projesinde yer alan 33 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Tokat Dedeli 2020 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesinde bulunan 8 adet konut bugün satışa çıkıyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları 6 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Merkez Dedeli 2020 projesinde yer alan konutlar 6 Ağustos 2020 tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Tokat Dedeli orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Tokat Dedeli 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları 2 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için başvurular 2 Mayıs tarihinde başlıyor.

Dedeli TOKİ başvuru tarihleri!

Dedeli TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 Mayıs tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Tokat Dedeli başvuruları 2 Mayıs'ta başlıyor!

TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar 2 Mayıs tarihi itibariyle satışa çıkıyor. Projede 20 adet konut bulunuyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesi için başvuru dönemi başladı. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Tokat Dedeli konutları Haberi

Tokat Dedeli konutları

Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ), tarafından Tokat'ın Dedeli Mahallesi'nde  inşa edilecek 436 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi için ihaleye çıkılacak. 


30 Haziran 2016 tarihinde ihaleye çıkmış projesi için yer tespiti 18 Ağustos 2016 günü yapıldı. İnşaatı başlatılan 290'ı 2+1, 146'sı 3+1 olan evlerin çalışmaları bir süre sonra durduruldu.


TOKİ proje ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Yüklenici firmanın mali acz içerisine düşmesinden dolayı bu işi tamamlayamayacağı kanaatine varılarak, sözleşmenin ilgili maddeleri uyarınca, idaremiz tarafından 06 Haziran 2017 tarihinde sözleşme feshedilmiştir. Fesih heyetinin yapacağı tespit ve çalışmalar sonucunda gerekli bilgi ve belgeler İhale Daire Başkanlığımıza verilerek ikmal ihalesi süreci başlatılacak olup, işin süresi gibi verileri İhale Dairesi Başkanlığı belirleyecektir" ifadelerine yer verildi.



Hürsöz...