04 / 05 / 2024

toki yetkileri

toki yetkileri

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, "TOKİ'nin proje alanlannda planlama yetkisi var ama SİT alanlannda yetki koruma kurullarında" dedi. Çelik Anadolu'nun tek başına 3-4 büyük ülkenin kültürel varlığına sahip olduğuna işaret etti

Maşuk TOKİ sözleşme tarihleri belli oldu!

Toki' de para yatırma tarihleri kesinleşti. 16 Şubat ile 20 mart 2015 Tarihleri arasında Karaköprü Ziraat bankası şubesine şahıs bizzat kendisi gidip orada Toki'nin satış sözleşmesini imzalayacak.

Konya, TOKİ Konutları'nın devam etmesini istiyor!

Konya'lı vatandaşlar, Toki Konutlarının her ilçede devam etmesini istiyor. Süleyman Göksu'nun Konya'da Toki Konutları isimli yazısı Anadolu Telgraf'ta yayımlandı. İşte Anadolu Telgraftaki yazı..

Bozüyük'teki TOKİ Konutları hızla devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılması planlanan tren yolu geçitleri ve TOKİ konutları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Toki Konutlarında sıkıntı olmadığını söyledi.

TOKİ yetkileri Buluncak'ta zemin etüdü yaptı!

Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'ın TOKİ yetkilileriyle görüşmesinin ardından TOKİ'den bir heyet Bulancak İlçesine gelerek zemin etüdü yaptı.

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

İntifa hakkı sahibinin yetkileri!

İntifa hakkı, başkasına ait bir maldan yararlanma, başkasına ait olan bir malı kullanma hakkı olarak tanımlanıyor. Peki, intifa hakları nelerdir ? intifa hakkı sahibinin yetkileri nelerdir?

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

Toki Beykent'e geniş yol yapılıyor!

Toki Beykent 'e geniş yol yapılıyor. Şehitkamil Belediyesi Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent bölgesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarını inceledi.

Antalya TOKİ'de yangın çıktı!

Yangın, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Toki Konutları CYA 5. Blok giriş katında meydana geldi. Serkan Işıldağ'a ait 3 kişinin yaşadığı evden duman çıktığını görenler, itfaiye ve polise haber verdi.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular!

TOKi Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ projesinde 626,64 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor ve fiyatlar 100 bin 263 TL'den başlıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvurular..

Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim!

Tamamlanmasına rağmen teslim işlemi yılan hikayesine dönen Seyhan Kıyıkent TOKI konutları I Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim ediliyor... Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karaların önemli girişimleri olmuştu.

toki yetkileri Haberi

toki yetkileri


Tescil ve koruma kararlarının tebliğ edilmesini öngören tasan TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda kabul edildi. Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, "TOKİ'nin proje alanlannda planlama yetkisi var ama SİT alanlannda yetki koruma kurullarında" dedi. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik TBMM- SİT alanlarının tescili ile taşınmaz kültür ve tabiat varlıklarının korunmasına ilişkin kararlar, ilgililere tebliğ edilecek. TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık başkanlığında toplandı. Komisyon, Anayasa Mahkemesinin, koruma kararlarının ilgili herkesin bilgisine sunulmadan koruma kararı verilen yerlere inşa ve fiziki müdahale yapanlara ceza verilemeyeceğine ilişkin iptal gerekçesi doğrultusunda hazırlanan tasarıyı görüştü. Toplantının başında bilgi veren Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Anayasa Mahkemesinin iptal kararının 13 Ekim'de yürürlüğe girecek...