05 / 05 / 2024

toki yozgat kentsel dönüşüm projesi

toki yozgat kentsel dönüşüm projesi

TOKİ, Yozgat’ın Medrese Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında mahalle konseptinde 297 konut, 9 ticaret merkezi ve 1 cami inşa edecek.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları bugün başlıyor!

Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 109 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Yozgat kentsel dönüşümle şekilleniyor!

Yozgat eski Sanayi Sitesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm ile birlikte TOKİ konutları yükselip, bölgedeki değişim görülmeye başlandı.

TOKİ Yozgat Boğazlıyan son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme Projesi'nde yer alan 135 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Yozgat Boğazlıyan son başvuru tarihi...

TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 2017!

TOKİ'nin Yozgat Boğazlıyan Kentsel Yenileme projesindeki 135 konut kura ile satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Yozgat Boğazlıyan başvuruları 2017...

TOKİ Yozgat 1000 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat 1000 kişilik (1184 kapasiteli) yurt binası, sosyal tesis ve 10 daireli lojman ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2.Etap başvurusu başladı!

Yozgat Sarıkaya 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 419 konutun teslimleri bugün başlıyor ve teslim işlemleri 1 Temmuz'a kadar devam edecek.

TOKİ Yozgat Aydıncık 94 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Yozgat Aydıncık 94 adet konut, 1 adet büfe ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi açık ihale usulü ile bugün saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat Yenifakılı 80 adet konut ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat İli Yenifakılı İlçesi, Düzünbaşı Mevkii, 80 adet konut, 1 adet büfe, 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün 15:00'te yapılacak.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları başladı!

Daire tiplerinin 3+1 olarak dizayn edildiği projede fiyatlar 104 bin 374 TL'den başlıyor. Projede 12 tane daire satışa sunuldu. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları başladı.

TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar başvuru süresi!

TOKİ Yozgat Merkez Eskipazar başvuru süresi bugün başlıyor. Yüzde 15 peşinatta kalan tutar için 108 ay vade uygulanan projede 3 oda 1 salon daire açık satışa çıkarılıyor.

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap Konutları başvuru!

TOKİ Yozgat Yenifakılı 2. Etap Konutları başvuru dönemi bugün başlıyor. Tamamı 2+1 dairelerden oluşan projede satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından yürütülüyor.

toki yozgat kentsel dönüşüm projesi Haberi

toki yozgat kentsel dönüşüm projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Yozgat’ın Medrese Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 297 konutu “mahalle konseptinde” projelendirdi. Tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan bölgedeki kervansaraylar yapılarından esinlenilen projede; ticari bloklar az katlı planlanırken, cephelerinde yöresel taş kaplama kullanıldı. Kemerlerde ve çatılarda “tonoz” örneğinden yararlanıldı. Medrese Mahallesi’nde inşa edilecek 297 konut, 9 ticaret merkezi ve 1 cami inşaatının ihalesi 17 Aralık 2015 tarihinde yapıldı.

5,7 hektarlık alanda dönüşüm


TOKİ ile Yozgat Belediyesi arasında 28 Kasım 2011 tarihinde ön protokol, 13 Şubat 2013 tarihinde de ana protokolü imzalanan “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” 5,7 hektarlık alanı kapsıyor. Proje çerçevesinde inşa edilecek konutlar üç ayrı planda; 35 konut 2+1, 143 konut 3+1, 119 konu da 4+1 olarak tasarlandı.

Sokak kültürünün yaşatılması...