28 / 04 / 2024

toki yozgat sosyal tesis ihalesi

toki yozgat sosyal tesis ihalesi

TOKİ Yozgat'ta yapılacak olan yurt binası, sosyal tesis ve 10 daireli lojmanın ihalesini 25 Mart 2013 tarihinde yapacak...

TOKİ Yozgat Yenifakılı’da 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Yenifakılı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Yenifakılı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat Şefaatli’de 240 taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Şefaatli projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Yozgat Şefaatli 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Yozgat Saraykent’de 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Yozgat’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Yozgat Saraykent projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Yozgat Saraykent 2022 sosyal konut projesi...

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

6 soruda TOKİ Yozgat Sosyal Konut Projesi 2022! Yozgat ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Yozgat 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Yozgat projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Yozgat 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Yozgat Çekerek Millet Bahçesi ihalesi 6 Temmuz'da!

Yozgat İli Çekerek ilçesi Bahçelievler Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar inşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 6 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu projesinin stoklarında yer alan 2 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Yozgat 4. Etap İlk ve Ortaokulu açıldı!

Yozgat’ta, inşaatı tamamlanan 4'üncü Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine teslim edilmesinin ardından, TOKİ İlk ve Ortaokulu gecikmeli olarak eğitime açıldı.

TOKİ Yozgat Sarıkaya konutları teslim ediliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesindeki daireler teslim ediliyor.

TOKİ Yozgat Sarıkaya konut teslimi yarın sona erecek!

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2.Etap Belediye Projesinde teslim işlemleri 11-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Yozgat 1000 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat 1000 kişilik (1184 kapasiteli) yurt binası, sosyal tesis ve 10 daireli lojman ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Yozgat Sarıkaya 2.Etap başvurusu başladı!

Yozgat Sarıkaya 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Yozgat Aydıncık 94 adet konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Yozgat Aydıncık 94 adet konut, 1 adet büfe ve 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi açık ihale usulü ile bugün saat 14.30'da yapılacak.

toki yozgat sosyal tesis ihalesi Haberi

toki yozgat sosyal tesis ihalesi


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) Yozgat'ta 1.184 kişi kapasiteli yurt binası, sosyal tesis ve 10 daireli lojman ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihaleye açıyor.


TOKİ Yozgat yurt binası, lojman ve sosyal tesis ihalesi 25 Mart 2013 tarihinde saat 14.00'te, T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde gerçekleştirilecek.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.