04 / 05 / 2024

toki yunusemre konutları ne zaman bitecek

toki yunusemre konutları ne zaman bitecek

Manisa'nın Yunusemre İlçe Belediyesi ile TOKİ ortaklığında gerçekleştirilecek toplu konut projesinde sona gelindi. Ergün Turan 5 bin 500 konutluk projenin ilk etabı olan bin 158 konutun ihalesine, 30 Eylül günü çıkılacağını söyledi.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 366 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileler için yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Manisa Yunusemre TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinin detayları da açıklanıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Yunusemre TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Yunusemre 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Manisa Yunusemre projelerinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre'de hayata geçireceği konutların ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi bugün!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Yunusemre Akgedik 4. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre 4. Etap ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Manisa Yunusemre'ye 980 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre Akgedik Mahallesi'nde 980 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Manisa Yunusemre'de 980 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Manisa Yunusemre'de 980 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura sonuçları 18.06.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Akgedik kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kura çekimi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan 350 adet konutun kuraları bugün saat 16:00'da çekiliyor...

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik alt gelir projesinde yer alan 50 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik orta gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuru detayları!

TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Manisa Yunusemre 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Manisa Yunusemre 2020  fiyatları ne kadar?

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.

toki yunusemre konutları ne zaman bitecek Haberi

toki yunusemre konutları ne zaman bitecek

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Manisa'da Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Akgedik Mahallesi'nde yapılacak 5 bin 500 konutluk projenin ilk etabı olan bin 158 konutun ihalesine, 30 Eylül günü çıkılacağını söyledi. 


Manisa'nın Yunusemre İlçe Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi ortaklığında gerçekleştirilecek toplu konut projesinde sona gelindi. Manisa'nın Soma ve Salihli ilçelerinde yapımı şüren TOKİ inşaatlarını inceleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan daha sonra 5 bin 500 konutun yapılacağı Yunusemre ilçesine geçti. Burada Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi ziyaret eden Başkan Turan, dev projenin bin 158 konutluk ilk etap ihalesinin tarihini verdi. TOKİ Başkanı Turan'a ziyaretinde, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan eşlik etti. Ziyarette ayrıca...