15 / 05 / 2024

toki yurt inşa

toki yurt inşa

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde Karacabey'e 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yapacağı açıklandı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

TOKİ, afet bölgelerine 38 binden fazla konut inşa ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) afet bölgelerinde  4 bin 120 köy evi, 269 iş yeri, 25 okul, 18 cami, 2 yurt/pansiyon ve 1737 ahır inşa ediyor.

Yurt diye inşa edilen evler el altından mı satılıyor?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında müteahhitler inşa ettikleri yurt diye inşa ettikleri evleri el altından satmaya çalıştıklarını kaleme aldı.

ODTÜ Mezunları Birliği'nden yurt inşaatı açıklaması!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunları Birliği Vakfı'ndan, ODTÜ'de KYK yurdu yapılmasına yönelik plana destek geldi. Vakıf, ''Yurt inşa edilmek istenen alan kesilmek üzere dikilmiş kavak ağaçlarından oluşuyor'' açıklamasında bulundu.

İzmir'e 3 yılda 3 bin TOKİ konutu inşa edilecek!

İzmir Cumhur İttifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Osman Başterzi, 2021 yılına kadar 3 bin TOKİ konutunun inşa edileceğini söyledi.

TOKİ'nin inşa ettiği Suriye sınır duvarının yüzde 93'ü bitti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Suriye sınırında inşa edilen duvarın yüzde 93'ü tamamlandı. İran sınırındaki duvarın ise yüzde 55'i bitti.

KYK 200 bin yatak kapasiteli yurt inşa ediyor!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, KYK yurt başvurularıyla ve yurt inşaatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aksu, 200 bin yatak kapasiteli yurt inşaatının devam ettiğini söyledi.

TOKİ Antalya'da 4 bin 432 adet konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi tarafından Antalya'da toplam 4 bin 432 adet konut,stadyum, 12 okul, 9 hastane, 3 cami, 2 ticaret merkezi ve 1 yurt inşa edildi...

TOKİ Bursa'da 20 bin 871 konut inşa etti!

T.C. Başbakanlık Konut İdaresi Başkanlığı Bursa’da 20 bin 871 konut, 6 okul, 17 cami, 14 ticaret merkezi, 7 hastane, 4 yurt ve 2 kamu hizmet binası inşa etti...

TOKİ'nin inşa ettiği kulekollar Mehmetçik'e zırh oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin Gaziantep-Kilis sınır hattında inşa ettiği 22 kulekol, terör örgütlerinin saldırılarına geçit vermiyor.

TOKİ'den Hatay İskenderun'a 750 kişilik yurt!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İli İskenderun İlçesi'ne 750 kişilik yurt inşa edilecek.

Bilecik'te 100 kişilik yurt inşa ediliyor!

Bilecik İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilecik İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde 100 kişilik öğrenci yurdu inşa ediyor.

Uşak'ta 50 milyon TL'ye yurt inşa edildi!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Uşak İl Müdürlüğü, Uşak Belediyesi ve HMD İnşaat Şirketi tarafından bölgede inşa edilen Latife Hanım Kız Öğrenci Yurdu hizmete açılıyor.

toki yurt inşa Haberi

toki yurt inşa

TOKİ tarafından 43 bin 848 yatak kapasiteli 64 yurdun yapılacağı 40 il arasında Karacabey de bulunuyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde üniversite öğrencilerinin en büyük sorunlarından biri olan barınma problemlerinin köklü çözümü amacıyla yurt projelerinin uygulamaya koyulduğu kaydedildi. 40 ilde inşa edecek 43 bin 848 yatak kapasiteli 64 yurdun 5 yıldızlı otel konforunda, 1-3 kişilik odalarda tuvalet, banyo, çalışma masası ve dolaplar olacak şekilde tasarlandığı belirtildi. 

Ülke genelinde 2013 yılında 3 bin 312 öğrenci kapasiteli 7 yurt ihalesini tamamlayan TOKİ, ihalesi tamamlanan yurtlarla birlikte toplamda 21 bin 998 öğrenci kapasiteli 30 yurdun inşaat çalışmalarını sürdürüyor. 2 yurdun ihale tarihini belirleyen İdare, 5 yurdun da projelerini tamamlayarak ihale aşamasına getirdi. 15...