05 / 05 / 2024

toki yurt mu yapacak

toki yurt mu yapacak

TOKİ, öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayarak eğitimlerini güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla modern yurt ve pansiyonlar inşa ediyor.

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışını karşılaştırmak doğru mu? İstanbul'da emlak gerçekten pahalı mı?

Türkiye'deki ev fiyatları ile yurt dışında çeşitli yerlerdeki ev fiyatları sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Peki bu karşılaştırma doğru mu? İşte konuyla ilgili gelen açıklama ve vatandaşların yorumları...

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ'den Muğla'ya 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projeside 546 konut yer alıyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den Muğla'ya tam 304 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesinde yer alan 304 konut yarın ihaleye çıkıyor. İşte Muğla TOKİ 2023 detayları...

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla'da tam 2 bin 599 yeni konut inşa edecek...

TOKİ’den Muş Merkez’e 608 bin TL’ye!

TOKİ'nin Muş Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Muş Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Muş Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Bakan Muş: Yurt Dışı Müteahhitlik Sektörü 2023'te 500 milyar dolarlık proje bedeline ulaşacak!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş , yurt dışı müteahhitlik sektörünün senelik proje tutarının 30 milyar dolar seviyelerini geçeceğini öngördüklerini belirtti. Muş bu oranın 2023'te daha da artacağını kaydetti.

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

TOKİ'nin Muğla'daki zeytinliği satışa çıkarmasına tepki!

Muğla Köyceğiz'deki bağlı Toparlar Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1 milyon 106 bin metrekarelik alanın açık artırma ile satışa sunulmasına köylülerden tepki geldi.

TOKİ'den Muş'a 444 yeni konut!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Muğla Kavaklıdere'ye 25 dükkan! İhalesi bugün!

Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Muğla'ya 25 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla İli Kavaklıdere İlçesi Küçük Sanayi Sitesi 25 Adet Dükkân İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 16 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

toki yurt mu yapacak Haberi

toki yurt mu yapacak

TOKİ, öğrencilerin barınma ihtiyacını karşılayarak eğitimlerini güvenli bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla modern yurt ve pansiyonlar inşa ediyor.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü (YURTKUR) işbirliğinde, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak ve nitelikli fiziki imkanlarla eğitimlerini sürdürmeleri amacıyla modern yurt ve pansiyonlar inşa ediyor.


60 bin öğrenci kapasiteli, 171 yurt ve pansiyon


TOKİ, bu doğrultuda toplam 60 bin 252 öğrenci kapasiteli 171 yurt ve pansiyon uygulamasını projelendirdi. İdare, 42 bin 128 öğrenci kapasiteli 125 yurt ve pansiyon inşaatını tamamlayarak hizmete sundu. 18 bin 124 öğrenci kapasiteli 46 yurt ve pansiyon inşaatı devam ederken, sözkonusu 46 yurdun 14’ü Eylül 2015 itibariyle tamamlanmış olacak.


“Barınma ihtiyacının olduğu her alanda TOKİ milletimizin yanındadır”


TOKİ Başkanı...